Monday, 12 January 2015

Tukar URL blog: Konspirasi Emosi


Salam. Korang, aku rasa nak tukar url blog la. Macam tak best je qeryhasan.blogspot.com. Aku rasa nak tukar kepada konspirasiemosi.blogspot.com. So minggu depan aku plan nak tukar. Nanti korang yang selalu masuk blog ni ingat siap-siap tau. Aku rasa kalau tak bagitau pun still sama je kot sebab takde orang masuk. Kah kah kah. 


Hello Hanis Zalikha pun guna inibelogsaya.blogspot.com dari zaman batu lagi sampai sekarang okey. Takde pun dia plan nak tukar haniszalikha.blogspot.com. Dulu lah poyo pasal apa ntah nak tukar qeryhasan.blogspot.com. Sebelum ni wamozuwaha.blogspot.com. Now link wamozuwaha tu dah sape ntah yang ambik pastu letak link judi. Kuanghaja betul. Mencemarkan nama aku je. Ciss.

No comments:

Post a Comment