Thursday, 12 September 2013

Beli casing henfon je pun


Aku ni kalau dapat barang yang aku dah lama cari dan idam-idamkan memang satu hari hepi gila tak yah citer. Sampai semua orang aku nak bagitau. Pastu bila jumpa orang, aku tanya, smart tak? cantik tak?. Ni pun tengah gembira lagi.

Semalam aku pergi PC Fair UPM yang macam pasar malam tu. Jual PC padahal satu kedai jek. Yang lain duk jual kain baju, tudung, casing phone, buku segala. Siyes taraf pasar malam jek. Haha.

Semalam gi sana memang aim nak beli casing phone yang macam Atita Haris promote dalam instagram dia. Pastu jumpa. Hepi gile weh sampai 24 jam duk tatap phone. Puas hati dan sangat smart. Haha. Padahal orang lain tengok bebiasa jek bukannya ada bling-bling pun.

Satu lagi mungkin sebab murah kot. RM10 je. Tapi kalau beli satu RM15. Semalam beli dua sekali dengan member aku. So aku mintak murah.

Eh korang kalau nak beli nanti korang jangan call/wasap aku. Pergi beli sendiri. Wakakakaka.


2 comments:

  1. firts tgk pic nun di atas, xdapat detect abg beli casing ape '.' . rupenya transparent punya. ngee. taniah utk casing baru anda. teehee !

    ReplyDelete
  2. bab pc fair tu sangat la betul. uni aku pun. bapak besar banner tp jual benda2 gitu la. baju tudung novel. printer pun takde kot kekadang. pc fair lah sgt kan. haha.

    ReplyDelete