Monday, 22 October 2012

Kesibukan Dunia



Assalamualaikum.

Dua minggu ni memang busy giler sampai terpaksa drop satu subjek. 
Subjek tu punya assignment leceh gila nak kena buat survey kat sekolah.
Kalau sebuah sekolah tak pe lah aku boleh la kelentong pergi sekolah aku.
Ni dia nak 3-4 buah sekolah dalam satu daerah. Blerghhh..
Aku je lah yang terpinga-pinga dalam kelas tu.
4 orang classmates lain semuanya cikgu sekolah.
Terbaiklah subjek ni.
Sem depan kena ambik subjek lain pulak.


T.T


Sekarang ni nak lunch pun tak sempat dah sebab takut kerja tak siap. 
Kalau dulu selalu lunch sebab kerja malam.
Sekarang kerja siang, lunch pulak tak sempat, dinner je lah.
Sebab tu, minggu lepas pergi timbang dah naik dua kilogram baq hang!
Member ajak pergi jogging tak pernah nak ikut.
Tak sempat sebab kena punch out lewat dalam pukul 6:30 petang.
Tu la sape suruh punch in lewat a.k.a masuk ofis lambat.


TT_TT


Sekarang dah jadi RA tak leh poya-poya macam dulu dah.
Eceeceee.. padahal kopak sebab gaji tak masuk lagi.
Gaji tak masuk lagi + gaji tak akan masuk.
Gua sedih gile boss yang kat Kumon tu tak mau bagi gaji.
Gua dah kerja sampai sebulan tup-tup bila nak berenti tak mau bagi gaji.
Sebulan kerja amal + buang duit minyak + duit tol.


TTT_TTT

InsyaAllah, nanti dah dapat gaji, gua nak belanja teman-teman gua yang dah banyak tolong gua.
Pastu nak bagi hadiah besday kat anak buah dengan si kerinting tu.
Besday gua dah nak dekat, so kalau gua bagi dia hadiah, mesti dia balas balik. 
Wakakakakaka... (tak ikhlas langsung)




nampak tak busy tu, sampai jalan sesak!


single. okbai.


2 comments:

  1. perlu ke mention single tu?hihi.

    ReplyDelete
  2. x elok la x bg gaki. even keje 2 ari bg la duet mnum kopi. nk tnya br rate 1 jam dia bg? skng sk keje kumon sri gombak.

    ReplyDelete