Wednesday, 29 August 2012

Suka (Cinta Superpower)



Tadi stalk blog sendiri, terjumpa post ni, romantik gak aku ni. Kah kah kah. -__-



#Love Letter 3

Awak, kita ni budak mentah, tak tahu macamana tu cinta. Cinta tu sama tak dengan suka? kita konfius la sekarang ni.

Awak, adakah bila cinta itu kita mesti ingat kat awak 24 jam? Kita rasa, kita tak de lah macam tu. Tak sempatlah kalau 24 jam. Sebab kita sangat busy dengan assignment, final year project dan jugak blog serta twitter. Haha. Tapi kalau 24 minit teringatkan awak pun dah cukupkan.!

Awak, adakah itu cinta, bila kita selalu rindu kat awak.? Tapi rindu tu macamana plak? Tak sama ke dengan teringat 24 jam? Kita sekarang ni dah dua kali pening awak... -__-"

Tapi kita rasa kita ni sangat-sangat suka kat awak. Suka bila awak senyum, awak marah. Suka bila awak gelak. Suka tengok mata awak. Suka dengar suara awak yang best-best tu. Kadang-kadang suara awak macam Dato' CT, kadang-kadang suara awak macam Salma Mentor, Ziana Zain, M.Nasir dan ramai lagi. Suka tengok reaksi awak. Suka tengok awak yang sangat cantik itu. Awak tahu tak, awak ni sangat-sangat cantik dan cun tau.

Awak, kita kan sebenarnya suka kat awak tapi kita segan nak cakap, takut awak tak suka kat kita plak nanti kita nak buat macamana. Yelah, kita ni bukannya banyak duit macam orang lain. Tapi nanti kita janji, kita nak kumpul duit banyak-banyak then kita nak sunting awak. Kita janji tau. Awak pun kenalah janji jugak tunggu kita bawak awak balik rumah kita.

Awak, kalau awak jadi milik kita nanti, kita taknak lepaskan awak pun. Kita nak simpan awak dalam poket je, itu pun kalau muatlah. Kalau awak tak muat kita kena besarkan poket seluar kitalah nampaknya. Awak mesti hepi sangat-sangat bila duduk ngan kita *confident*. Kita romantik tau wak. *kenapa kita rasa nak muntah ek bila tulis yang ni* Nanti kita memang takmau lepaskan awak taw.. Awak kena duduk dengan kita je...

Awak, kita suka sangat tengok gambar awak yang ni. Kita simpan gambar ni taw sebab kita memang suka giler kaw-kaw kat awak. Memang cinta kita kat awak memang superpower punya cinta taw..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-

-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


1 comment: