Wednesday, 9 May 2012

entri kosong!



Dah lama tak update blog hoi. Tak dak idea nak update apa.
Kalau setakat update blog sekangkang kera baik tweet je. 
Tu bagi aku la. Hak masing-masing nak update banyak mana pon. 
Sekarang ni makin takut nak update blog. Takut tersalah update. 


Nak copy paste, nanti plagiat pulak. 
Nak post isu-isu gossip nanti timbul fitnah pulak. 
Nak update pasal agama takut tersalah hukum pulak. 
Nak update pasal artis lagi lah tak berfaedah!!! 
Setakat baca tu bolehlah. Gossip-gossip mulut je.
Tapi takde dah sampai tahap nak update cerita pasal diorang tu. 
Dulu aku pernah buat gak masa kanak-kanak hingusan.
Bila diingatkan balik, macam bodohnya aku pergi update pasal dia.


Nak cerita pasal diri sendiri plak, tak tahu nak cerita yang mana. 
Masih single, masih belajar, masih takde pendapatan.
Hari-hari sama je. Yang berbeza adalah ilmu semakin bertambah.
Tapi makin banyak yang dibaca, makin banyak yang tak tahu.
Makin banyak benda yang perlu digali, makin jauh dasarnya dari permukaan.


Sekarang ni apa yang aku rasa adalah:


Aku rasa entri ni macam nothing je. -______________-"





2 comments:

  1. Takper nanti datang lah idea tu..ehheheh

    Support me by daily voting me for blogger of the year

    ReplyDelete
  2. Kalau malas tak tahu nak update apa en?


    Pergi makan maggi. Berbaloi

    ReplyDelete