Thursday, 19 April 2012

Menang RM1000, RM800 dan RM500

  

Jom ramai-ramai ke Pesta Buku 2012. Bagi sesiapa yang belum habiskan kupon baucar buku tu bolehlah shopping kat sini. Aku dah lama habis. Hewhewhew. Kalau pergi jangan lupa singgah di booth H01 - H16 tahu. Mestilah booth paling vouge. 

Kat pesta buku ni ramai penulis-penulis buku best seller yang datang. Jangan lepaskan peluang untuk berjumpa dengan diorang tau. Rugilah kalau tak dapat jumpa. Boleh ambik sign diorang kat buku tu.. Hehehe..


Selain korang bershopping buku dengan harga yang sangat murah malatop kebaaboomm, korang jugak berpeluang untuk menang baucer PTS yang bernilai RM1000, RM800 dan RM500.

Untuk maklumat lanjut dan kalau nak menang, klik link kat bawah ni.








4 comments:

  1. perghh byk nye voucher..nak beli pe smp seribu tu,huhu

    ReplyDelete
  2. mmg shopping skan kalau dpt voucer ni...

    ReplyDelete
  3. bila tgok iklan die mmg gempak... mcm2 ada...

    ReplyDelete
  4. nak p gak tapi tak tau lagi nak balik bila..

    ReplyDelete