Sunday, 1 April 2012

Fan Page Celebration Giveaway!

Assalamualaikum.

Dah lama tak join giveaway.
Rasa macam segan plak nak join sebab rasa macam dah tua.
Hahaha.. boleh plak rasa-rasa macam tu. Err.. Segan ni sebenarnya.


Bagi semua pengunjung blog ini dan juga blog Abang Eq,
silalah vote beliau di DiGi WWWOW Blogger of The Year.
pada 23 Apr - 13 May 2012 di link INI.

         Bagi sesiapa yang nak join GA ni, klik di SINI
Lepas tu jangan lupa nak untuk LIKE fanpage abang Eq kat SINI

p/s: Lepas ni saya harap Abang Eq buat akaun twitter la plak.


1 comment: