Thursday, 16 February 2012

Penting!!! Kena Baca..



Assalamualaikum. Hey.. Ahjumma dan ahjussi sekalian. (-__-")


Aku nak lemparkan satu persoalan, pernyataan dan kesimpulan kat sesiapa sahaja yang baca blog ini.


Pernyataan: Cuba korang check spam comment kat blog korang. Manalah tahu ada comment dari blog aku yang termasuk dalam spam. Sebab bila aku check, selalu je komen aku hilang kat sesetengah ruangan komen kat entri blogger yang aku pi komen tu. (betul ke ni pernyataan?? gasaklah)


Persoalan: Kenapa eh dia masuk spam? Kat blog aku pun ada jugak yang masuk spam. Sebab tu aku selalu check kat spam untuk approvekan komen yang dari blogger. Dan delete kalau komen dari anonymous.


Kesimpulan: Aku pun tak tak kenapa jadi camni. Kenapa blog aku? Kenapa perlu jadi camni?? (Sobssssss) pffffftttt.. Perlu eh sedih bagai???


Kalau ada sesiapa di antara pembaca yang baca rintihan (cehhh..) ini yang tahu solution, tolong bagitau eh camne nak selesaikan. (T___T")


"Gheda itu Berseghah, pasghah itu menyeghah!!!"


Kbai. xoxo. Pherghh...

8 comments:

  1. Intan pun ade masalah ni jugak sebelum ni..tapi itu bile intan guna laptop lama utk komen, bile intan guna latop satu lagi elok pulak tak keluar kat spam.
    ade kawan intan cakap mungkin ade malware, atau virus..
    sebab penah jgk cuba komen guna laptop member ok je tak masuk spam.
    So skrg ni masalh laptop la kot..huhu

    ReplyDelete
  2. suke statement lisa
    "Gheda itu Berseghah, pasghah itu menyeghah!!!"
    hehehhee

    x tau nk jawab pon sebenarnye persoalan tu..
    ade gak la kadang2 komen blogger lain masuk spam..

    ntah!

    ReplyDelete
  3. Susah nak jawab ni..ni disebabkan Google ingat ur n spam banyak sebab:\
    Salah satu yang famos ialah Ada guna script yang terlarang...
    tapi kadang2 Google ni pun giler gak...hahahaha

    ReplyDelete
  4. sama2.....:) banyak gak email spam masuk kat c2. naik penat nak deleate

    ReplyDelete
  5. penah jugak kena masalah nie..kadang2 ada pengomen yg komen entri,dia punyer masuk spam..tu yg mcm hati2 tak delete terus.huhu..

    ReplyDelete
  6. betullah...
    masa kamu komen ...
    nak approve tiada..
    tp kat spam ada...
    hummm..
    kena selalu check spam tu

    ReplyDelete
  7. entah arr... tapi kalau dapat komen masuk kotak spasm, sori memang aku delete.

    ReplyDelete
  8. saya pon ada masalah y sama sekarang ni..x tau nk buat macam mane..huu

    ReplyDelete