Monday, 16 January 2012

Happy Birthday to Miss Dyla Ahmad



Assalamualaikum. First of all, I wanna wish "Happy Birthday - 23rd " to Miss Adila. Dah tua kamu pun nya pun ya.. I hope you akan terasa when I call you ahjumma. No more Noona okeyh. Eh, I ada a present yang nak bagi kat you oh my ahjumma. I hope you like it. Cer teka hadiah apa??! Hadiah yang tak seberapa. Nanti tuntut okeh. Aku kekadang pelupa.

Weh, thanks banyak-banyak. Tak tahulah banyak mana. Tapi memang banyak. Hang tak macam pompuan lain. Hang steady, rilex, huhahuha 24 jam. Dah ada pakwe tapi ngan kengkawan pun still on. Sesetengah orang bila dah ada awek/pakwe ni kengkawan dah tak rapat dah, asyik berkepit je 24 jam. Tapi hang plak ngan kengkawan 12 jam, tido 8 jam, makan 2 jam, ngan megi (pakwe dia) 2 jam. Hahaha...

Tahniah sebab dapat hadiah henfon HTC dari Watsons. Walaupun hadiah tu adalah kemenangan hang masuk contest, tapi aku anggap itu adalah hadiah besday hang dan opkos aku jeles jugak. Dan aku harap bila aku masuk contest time besday aku, Watson bagi iPad 2. Mesti hang lagi jeles kan. 

Weh, tadi time aku jumpa blogger kat Mid Valley aku mengumpat pasal blog hang. Hahaha. Aku cakap blog hang misteri. Bukan setakat misteri, mistik, sarkastik, bombastik, chopstick segala. Hahaha. Hang ni kan, kalau tak cecah seminggu lebih memang takkan update blog la kan. I miss your salam alaik there. And I miss your cerpen so much. I hope your next cerpen will reveal everything about your "kehidupan misteri di blog" :)

Untuk pengetahuan anda semua, ni ha blog beliau yang misteri dan penuh dengan ungkapan-ungkapan mistik yang sarkastik dan segala tik tik will be there.. Masuk je, pasti anda akan merasakan keseramannya. http://cekgumath.blogspot.com/. Tak habis-habis dengan maseh berusaha, sila jangan ketawa. Tapi aku tetap jugak ketawa. Hahaha. Weh, jom layans some pics. Credit to @dylahmad (camera) and @WanZulqhairi (edit).








*Dialog di atas adalah rekaan semata-mata. Tiada kaitan dengan yang masih hidup mahupun yang telah meninggal dunia, inikan pula yang mati hidup semula. Hahaha. 

4 comments:

  1. lagi tinggal sehari untuk postkan karya anda pada minggu ini. hehehe

    ReplyDelete
  2. hoii..noona okeh..noonaa...ahjumma plak..i nie awet mude okeh...

    dann...

    dialog aku ngn mimi macam kami ni kipas-susah-mati blog wamozuwaha... homaii..

    haha..btw..=) thanks for da post..and thanks jugak untuk baju perpel and shawl pink...mengancam u..i dah try..ok bye

    **komen aku mcm nak buat post..haha

    ReplyDelete
  3. hapi bufday tuk kawan..aii sy baru follow ur blog..klau sudi singgah la blog sy n follow yea..(^_^)

    ReplyDelete