Tuesday, 20 December 2011

RM100 Calvin Klein Voucher untuk 10 pemenang Photo Caption Meme Contest!


Assalamualaikum. Hi readers! Good morning!.

Gua rasa ramai yang tengah boring nih. Kepada adik-adik yang masih bersekolah yang sedang bercuti, abang-abang dan kakak-kakak yang dah tak ada kuliah dan sedang menjalani minggu-minggu terakhir sebelum menempuh final exam, guru-guru yang kesunyian merancang lesson plan, ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian dan sesiapa sahaja yang bukak blog ini, mai semua join contest ini.

Ha, kalau korang semua boring, apa kata join contest yang paling senang giler tak perlu nak posing dalam gambar ke, tak perlu nak buat entri, tak perlu nak jadi top commenter, ataupun top refferal segala tu. Caranya mudah sahaja. Cuma anda perlulah ada akaun Facebook dan juga says.my. Mesti ramai yang dah ada akaun facebook kan. So, bagi sesiapa yang masih belum ada akaun says.my boleh lah buat sekarang. Klik di sini. SAYS.MY. Tak rugi pon kalau anda buat akaun ni. Free je.

So, kalau dah ada akaun says.my, anda bolehlah join Photo Caption Meme Contest! . Caranya sangat mudah. Dalam akaun says.my anda tu, anda akan diberi satu link untuk contest ini. Setiap orang akan dibeli link yang berbeza. Anda hanya perlu copy link itu, dan update di status facebook anda dengan menge'paste' link tadi. Bukan itu je, ada kena reka caption yang lawak untuk gambar di bawah. Jangan risau, dalam Bahasa boleh, Mandarin boleh, English pon boleh. 


Contoh.


Kemudian tag kepada dua lagi rakan anda difacebook. Sekarang anda dah boleh  post status itu. Jangan lupa untuk screen shot/print screen status page facebook itu dan emailkan kepada yuna@says.my by 11.59PM 21 December 2011

Dalam email itu, attachkan gambar screen shot tadi, Nama penuh, Username akaun says.my anda, no telefon, dan alamat surat menyurat.

Cepat-cepat. Esok dah nak tamat. Pemenang akan diumumkan di blog ini http://blog.says.my/  pada 22 December 2011.

Hadiah yang amat lumayan jugak iaitu berupa RM100 Calvin Klein Voucher each bagi 10 orang pemenang bertuah. Good Luck!!

Untuk makluman yang lagi detail sila klik SINI

No comments:

Post a Comment