Saturday, 10 December 2011

On Rainy Days



Kumpulan Beast memang sekarang aku boleh katakan antara kumpulan Kpop yang paling popular. Banyak dapat awards. Semua member Beast pon boleh menyanyi dan menari dengan bagus. Suara Yoseob paling best lah. Kumpulan Beast ni popular dengan lagu Shock, Beautiful dan Fiction. Tu jelah lagu yang aku tahu. Tapi kat sini aku nak share ngan korang lagu dari Beast yang paling aku suka dengar iaitu lagu On Rainy Days. Memang bila dengar time hujan serius kena dengan situasi. Hehe. Oleh itu marilah dengar lagu ini dah faham liriknya. :)




*part yang batuk tu bukan terbatuk tau. Memang dia sesaje buat batuk. Huhu.. Unik kan.

2 comments:

  1. best..tapi lagu ni kena band kat korea sebab ade word minum arak sort of..so tak boleh tyg lagu ni before pukul 11 mlm kat korea..haha

    ReplyDelete