Saturday, 3 December 2011

Oh Memori !!!


Detik-detik ini memang tak dapat nak lupakan. Sangat best. Rasanya time ini tahun 2010 kot. Kitorang geng-geng Majlis Tertinggi Mahasiswa Kolej Keenam pergi ke Sabah. Menginap di Universiti Malaysia Sabah. Memang susah jugak nak rancang program ni sebab melibatkan final exam, praktikal, tiket flight, ramai pulak tu, lepas tu kena link dengan pihak UMS lagi. Bila program ni dah berjalan, memang best. Kami memang dah all out dah habis-habisan sampai ke titisan terakhir tau. 

Banyak lagi gambar-gambar lain yang aku tak masukkan. Dan of course lah gambar aku ni tak banyak sangat sebab akulah photoGnya.. Hihi.. Malaslah nak membebel banyak. Jom tengok!!!!



Semasa berangkat. Ceeewahhh.. cam retis tuh. Berangan je lah.


Hero-hero Malaya yang bajet macho. Hahaha. Yang kat atas tu tidur ala-ala cinderella kena dera dengan mak tiri. Yang pakai baju merah tu tidur bajet macho lettew.. 


Gambar di atas ni bukannya kami yang dapat anugerah. Tapi kami hanya dapat cenderamata dari pihak UMS. Oleh kerana semua gedik nak masuk dalam gambar, so abang dari UMS tu pun terpaksalah posing banyak kali untuk bagi hadiah tu kat kami semua. Cenderamatanya satu je.


Yang ni sekitar UMS. Kenangan dengan tugu lambang UMS.



Gambar ni pulak kat Galeri UMS dan jugak perpustakaan UMS. Cantik giler perpustakaan UMS. Royal nyer style. Rugi kalau tak pergi jenguk.



Ini pulak program kami dengan pelajar darjah enam Sekolah Tanjung Aru. Kami ingat kehadiran kami macam tiada sambutan tapi pada saat akhir ramai yang menangis bila kami dah nak berangkat pulang. Sedih..



BBQ dekat rumah pengetua kolej yang kami menginap tu. Baik sungguh mereka. Sanggup meluangkan masa untuk kami walaupun sangat sibuk dengan kerja. Thanks.



Waterfall. Dah lupa nama waterfall ni. Tapi jauh sangat nak sampai kat sini. Penat woo... Lepas mandi segar. Pastu bila nak balik ke bas berpeluh balik. -__-"



Geng-geng ibu-ibu ribena yang sangat malatopzzz..



Amat merindui saat-saat ini lagi.

No comments:

Post a Comment