Monday, 28 November 2011

Rita Rudaini Wish Birthday Aku.

Untuk pengetahuan semua, pada 27 November 2011 aku telah menyambut ulangtahun hari kelahiranku yang ke 22 di Mantin, Negeri Sembilan. Rumah kakak aku (Kak La) kat sana. Sementara itu Kakak aku yang duk di Shah Alam (Kak Na) kebetulan mengidam nak makan lamb chop. Alhamdulillah beliau dah 5 bulan mengandung anak yang keempat. Aku pun baru ja tahu.

Makanan sangat banyak dan makan sampai kekenyangan. Cheese cake satu, Chocolate Cake dua, semua buat sendiri tau. Spegeti, ayam bakar, lamb chop, kerang bakar dan salad. Best giler. Yang kerang tu akak aku beli sekilo memang aku ja yang duk hadap benda tu weh. Kalau cengkerang kerang tu boleh makan, dengan cengkerang-cengkerang aku makan. Nanti next entri aku post macamana nak bakar kerang dengan sedap, mudah dan senang.

Thanks kepada korang yang wish birthday aku. Walaupun tak ramai, tak sampai pon 20 orang tapi birthday kali ni ada orang special wish. Hahaha.. Of course korang kenal orang yang special tu. *Baca tajuk entri pon dah tahu hoi*. Yeah... Rita Rudaini. Special kann.. 

Sebenarnya yang membuatkan aku terharu tu, pada 26/11 time tu petang, dia take note bila aku cakap besday aku pada 27/11 dan dia wish padaa 27/11 petang. Aku ingat dia dah lupa besday aku. Memang terharu giler laa..




Tak lupa juga yang bagi hadiah. Thanks. Aku suka baju yang ko beli tu. Hehehe.. Ada yang nak bawak barang kiriman dari kampung thanks. Tak sabar mahu makan makanan fevret itu. Hahaha.. Ada yang nyanyi lagu birthday kat aku then publish kat blog, Klik Sini untuk dengar. Ramai kot orang jeles aku dapat video ni. Haha Thanks! Thanks jugak kepada orang yang bagi kad birthday yang special. First time dapat kad birthday. Thanks jugak kepada yang bagi kata-kata semangat. Thanks yang tidak terhingga kepada my family sebab sudi celebrate birthday party untuk Abang Chik. Sekarang jom tengok gambar kek!!! Masterchef, watch out!!!!




Sekian Terima kasih.

15 comments:

  1. woha! yang penting saya ada wish! :)

    ReplyDelete
  2. "eh silap org ni"...terus x reply balik mesej Que hahahah

    ReplyDelete
  3. wahhH~ mcm2 ada.. besday kite hari ni..!! 28 novmber.. hehee..

    nway hepi belated besday yer..

    ReplyDelete
  4. hamboi3x...hepi besday yer wan...moga panjang umur murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. erkkk...happy belated birthday Q! hehe. sedapnye kek tu!

    ReplyDelete
  6. Hahahaha. Tu blum rozita che wan lagi kan ? kekeke

    ReplyDelete
  7. wahhhh...syokknyeeeee...seronok...hapy belated besday ya =)

    ReplyDelete
  8. ewahhh, suka la tuh..hehe

    happy birthday jugak:)

    ReplyDelete
  9. bawa makanan dari kampung tu sape weyh?
    huhu

    sriyes nampak sedap kek & makanan tu -_-'

    ReplyDelete
  10. wahh mmg best betul laa bday kali ni ye que. ingat sampai bila bila letteww hehehe

    ReplyDelete
  11. mak oiii..kek tuh mencongkam kalbu la...

    ReplyDelete