Wednesday, 16 November 2011

Rainbow: The Story of My Umbrella.



Assalamualaikum. Alkisahnya tadi aku ke PC Fair bersama Adila, Mimi, Mije, dan Uthman. Lepas tu Anuar plak yang datang. Excited nak pergi sebab nak beli fan laptop dan keyboard. PC Fair tu buat kat Dewan Besar UPM. Tak banyak booth pun. Biasa-biasa je. Tapi PC Fair kali ni paling best la yang pernah aku pergi. HAHAHAHA. Sebabnya kat PC Fair ni aku jumpa benda yang aku angan-angan dan memang sedang mencari lama iaitu nak beli PAYUNG WARNA WARNI. Hahaha.. Hepi. Ni sedang duk sengih nih.

Dah dapat payung warna warni kan! Apa lagi. Pose sakan dan mulalah bergambar secara maraton. Mujur ada photog handalan Cik Adila. Diimport dari Bangladesh. Hahaha.. Kami dua memang gila bab ambik gambar. Eh bukan, dia ja yang gila ambik gambar. Aku gila posing. Posing plak cam hareeemmmm.. Ambik gambar sampai habis bateri Samsung S plus aku nih. Hepi hepi hepi.. Oh payungku. Dengan ini, aku namakan payungku ini sebagai Cik Rainbow.

p/s:: Lepas dapat payung, terus tak ingat yang aku nak beli keyboard ngan fan laptop. Balik dengan girang lepas dapat rainbow. Haha.. Lawak lawak lawak dan sengal.



Suasana PC  Fair di dalam Dewan Besar UPM.

 Khas untuk Cik Adila

Feel gila berpayung di bawah payung warna warni. Time ni memang betul-betul hujan. 


Belakang dewan besar. Masa ni nak beli Pizza Hut. 

Thanks to Cik Adila yang gigih melayan posing aku. Hahaha..

 Memang tak nak lepaskan payung ni. Oh Rainbow...


7 comments:

  1. patutla tadi macam nampak orang posing2 dengan payung ni hihi..
    bes x pc fair kali ni? x sempat nk pegi lagi

    ReplyDelete
  2. homaiii...i like gmbaq i ittewww...toche3...

    dan..

    kenapa perlu letak gambaq cindilelah i itteeww..hahaha...cis3....

    ingt kan u letak gambaq yg jalan banyak3 tu..haha

    ReplyDelete
  3. hahaha
    kat penang selalu biat PC fair kat PISA

    mmg terbaek la wok!

    tp sekalipun aku tak penah pegi..
    atas alsan.. cukuplah dgn apa yg ada..

    dunia aku dgn gajet mmg tidak bermakna.. sedeynyer kan??

    ReplyDelete
  4. Hai bukan dulu dah ada ka pc fair ni, banyak betei

    ReplyDelete