Tuesday, 8 November 2011

CONTEST HADIAH BEST by JALAL

Ini adalah entri yang ke 889. Hi. Sihat? Aku sihat. Rasa macam baru tadi je update blog pasal Wonder Girls. Sekarang mahu bercontest pulak. Last join contest hujung bulan lepas. Baru je. Join contest dari blog Eazy Izzuddin. Keputusan belum tahu lagi. Gua harap dapat hadiah utama.


Sekarang mahu join contest dari blog Lorong Kanan. Lorong Kiri pon blog dia jugak. Lorong Haji Taib aku tak sure dia dah daftar blog kat blogspot. Hahaha.. Jalal nama samaran tuan blog. Dia duk kat St Petersburg, Russia. Beliau pelajar Malaysia yang belajar di Russia. (T__T"). Kenapa mesti ada icon sedih bila dengar orang belajar di oversea??? Sebab aku memang teringin setengah mati nak gi belajar oversea weh. Nak pergi tu memang nak pergi. Tapi dah tersinggah di UPM!!! Bersyukurlah!


Ini adalah Jalal. Nak tahu dengan lebih lanjut pasal Jalal ni klik sini  
*teringin nak pakai baju sejuk tebal-tebal macam dalam Family Outing tu.*



Dah promote pasal blog dan tuan blog Lorong Kanan dan Kiri. By the way, aku kidal. Menulis tangan kiri. Dah tahu tak ada kaitan. Jalal ni ada buat contest pasal Hadiah untuk contest. Hadiah apa yang korang nak??? Memang padanlah dengan aku sebab 27 November ni birthday aku. So, memang patutlah Jalal bagi je aku menang contest ni. HAHAHAHA.. Hadiah yang aku memang nak sangat adalah dumbell.


Jangan tanya aku nak buat apa dengan dumbell. Of koz la nak workout. Lelaki mana yang tak mau benda ni. Oh, ada eh yang tak nak?? Ok tak pe, aku nak benda ni. Yang 5 Kg pun dah ok. Hari tu dah nak beli tapi kedai tu habis stok. Selamat duit aku. Kenapa lelaki nak sangat benda ni? Nak biseps macam Malek Noor dan Kim Jong Kook weh. Hahaha.. Mantap. Bila pakai baju ketat kat lengan baru ramai awek nak melekat kat keliling lengan. Keliling lengan tau bukan keliling pinggang. Hahaha..

Tak nak lah besar-besar sangat biseps tu. Cukuplah sekadar macam gambar kat bawah ni. Hahaha... Harap, dengan adanya orang seperti Jalal yang nak bagi hadiah ni kat aku, aku dapat membina otot-otot biseps dengan sihat dan jayanya. Hahaha.. Berangan kemain lagi. Nak otot pergi gym la hoiii.. Buat masa sekarang ni masih tak sempat nak ke gym bagai.



TARIKH TUTUP CONTEST :
28 NOVEMBER 2011


9 comments:

  1. jenuhla posmen tu nak anta dumbell tu kat umah hang.. Berat kowtt.. HAHA

    MySuaraBlog: Bahaya Minum Minuman Tenaga

    ReplyDelete
  2. sebelum orang lain yang wish ,baik aku jadi first person to wish ur birthday,pulun dak aku?hahaha


    H A P P Y C O M I N G B I R T H D A Y :D
    hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha... kalau dpt ni mmg untunglahh ~

    good luck :)

    ReplyDelete
  4. hahaha... kalau dpt ni mmg untunglahh ~

    good luck :)

    ReplyDelete
  5. huyooo2....pas nie..badan depa petak2 tangan ketul2 la..uuu..

    ReplyDelete
  6. wah3!!! gud luck. saya pun nak join la. macam senang. hek3!

    ReplyDelete
  7. hehehe pancit tyar moto posman nak anta benda tu.ahhaha best giler dpt muscle mcm tu

    ReplyDelete