Wednesday, 2 November 2011

Can't Forgive - Cha Soo Kyung (Lagu Best)


Tadi tengok Family Outing episod 25. Masa diorang tengah borak-borak Jaesuk ada mention pasal lagu dalam drama The Temptation of Wife. Lepas tu aku apa lagi, terus google lagu apa nih. Macam best. Tak tahu lagu apa. Search dalam youtube tajuk drama je. Then baru tahu tajuk lagu tu Can't Forgive.

Bila dengar je lagu tu dengan tengok video trailer drama tu, wah.. macam best. Google plak pasal drama tu. 129 episod semuanya. Mampu ke tengok semua tu??? Ahh.. pengsan jap. Kalau internet laju cam kilat takpe lah jugak. Yang 16 episod pun tak larat nak habiskan. Balik kampung baru boleh selesaikan semua drama Korea. Duk UPM ni macam tak berapa mampu je nak tengok.

Tapi bila tengok trailer tu macam best giler... Tengok trailer tu pun dah macam paham cerita dia macamana. Tapi kalau sesiapa yang ada drama ni aku nak weii.. Nak tengok sangat.


Lagu Can't Forgive ni memang serius best giler. Try la tengok semua video kat bawah ni. 

Video drama The Temptation of Wife


Can't Forgive (with english lyrics)


Can't Forgive - Cha Soo Kyung (Live)



Can't Forgive by Cha Soo Kyung

Why do you want to meet me
Why did you bring all of my pain
I paid for you all
But why did you return to me full of tears
Because you hurt me
So I have to reborn
Do not call me a bad woman

Because you people can't be forgive
The cruel fate, like love in general
This is not part of our future road
Sometimes we can not make this section of track brake
If you love will feel regret when the end of
That love given to us only hatred
When the love when you need to beg
That original's heart had been gradually distance
I hate those cold eyes
Traction of you is that heart
Will encounter
Another section of the temptation to
Love is what it would be suffocating
Do I also once thought to seize the
You do that treacherous

Why do you want to meet me
Why did you bring all of my pain
I paid for you all
But why did you return to me full of tears
Because you hurt me
So I have to reborn
Do not call me bad woman
Because you people can not forgive 

No comments:

Post a Comment