Tuesday, 11 October 2011

Senyuman Scha Alyahya menjadi kegilaan Wanita di Korea.



Dah lama tak update pasal K-Pop kan. Dulu aku pernah buat entri pasal Artis Korea yang berwajah sama dengan artis Malaysia. Sebelum ni ada kat entri ini (Lee Hongki) dan juga entri ini (Song Seung Hun). Entri dulu wajah sama lelaki dengan lelaki. Kali ini aku dapat detect senyuman yang sama pulak. Sebenarnya mulut diorang ja yang sepesen. Memang cute la mulut a.k.a bibir camtu. Susah kot nak jumpa. 

Artis K-Pop yang aku maksudkan adalah G.O dari kumpulan MBLAQ. Aku tak kenal sangat kumpulan ni. Group dia pun aku kenal dua orang je. Sorang G.O sebab dia ada keluar dalam rancangan The Immortal Songs 2 , satu lagi adik kepada Sandara Park 2NE1 iaitu Thunder. 


Mesti korang pelik dan tertanya-tanya apa benda MBLAQ ni?? Sebenarnya MBLAQ ni akronim untuk Music Boys Live in Absolute Quality. Diorang ni sekarang femes dengan lagu Mona Lisa. Not bad lah lagu ni. Suara main vokalis dia iaitu G.O tu memang best jugak la.. Music video dia memang cantek dan terbaik. Kalau korang nak tahu diorang ni anak didik Rain. 
Rain yang berlakon dalam citer Full House tu. Tak kenal jugak sila google  -___-"

Rasa macam dah banyak bercerita pasal MBLAQ ni, so kalau korang nak tahu lebih lanjut korang google sendiri ek. Kat wikipedia pun ada. Klik sini (MBLAQ).

Artis Wanita Malaysia yang aku maksudkan itu adalah Scha Alyahya. *Padahal kat tajuk dah mention awal-awal lagi. Ha? Awal? T__T" * Pasal Scha ni malas dah nak bercerita. Korang pun kenal dia kan. Cantik manis dan comel lote lebih-lebih lagi bila dia senyum kan...

Jom kita compare senyuman dua orang artis hot ni. Jummm..!!!! 







*Mungkin tak nampak senyuman si G.O tu sangat sebab tak tgk live.
So, kalau anda seorang yang gigih, pi la search kat youtube.


Ni music video lagu diorang yang best. 

MBLAQ - Mona Lisa

4 comments:

  1. saye pun suke sangat lagu mona lisa!
    best sangat3..
    a'ah laaa...
    same! cume senyuman g.o lg manis..
    hehehehe..
    biase lah korea...

    ReplyDelete
  2. aah la cara senyum drg same plak :P





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. hahaha.. haah la, mmg ada sama sikit, cara jeling kamera pon lbeh krg kot, haha!
    sy mmg minat mblaq thp gaban, cma lgu mona lisa ni krg sket..
    lg suka lagu dia Y.
    scha pon sy suka jgk, x sgka dia ada planduk dua srupa kt korea, ahaha!

    ReplyDelete