Sunday, 9 October 2011

Lukisan Teragung untuk WAMOZUWAHA.

Sila ambil perhatian:
Orang di sini = Saya
Orang di sana = Awak



Assalamualaikum semua. Entri kali sangat special untuk orang di sana.. Thanks sebab lukis gambar ni untuk orang di sini walaupun belum sampai 28 November (bukan birthday orang di sini). Hehehe.. Orang di sini suka sangat tengok gambar ni sebab sangat comel dan cute orang di sana lukis. Gigih betul orang di sana lukis guna paint. Hebatlah orang di sana tu. Tapi kalau orang di sana nak tahu, orang di sini lukis tak guna paint tau. Adalah rahsia software yang orang di sini guna. Hehehe.. 

Orang di sini ingatkan orang di sana tipu-tipu je nak lukis gambar untuk orang di sini. Sebab orang di sana cakap suruh tunggu sampai 999 tahun 365 hari pada pukul 11.59. Semestinya time tu orang di sini dan juga orang di sana telah berada di alam lain. T__T. *al-Fatihah*

Selepas orang di sini tengok orang di sana lukis, baru orang di sini sedar yang orang di sini punyer lukisan sangat buruk. -___-" *semalam kemain lagi eksyen dengan orang di sanakan!.* Tapi orang di sini rasa, kalau jual dekat e-bay, lukisan orang di sini lagi tinggi rating dari orang di sanalah. Hahaha... Takpe, kalau ada orang lain cakap lukisan orang di sana tak hensem, orang di sini tetap rasa lukisan orang di sana hensem *yelah sebab lukisan yang orang di sana lukis tu adalah orang di sini -___-"*


Ni lukisan orang di sini. Orang di sana versi siang hari. Time ni orang di sana masih kanak-kanak ribena + hingusan meleleh kat mulut.. Yang penting high heel you..


Ni orang di sana bila menjelang waktu malam. Baju polkadot you... Meleps..


Ni pun orang di sini yang lukis. Orang di sini rasa cantik. Sebab tu orang di sini upload kat blog. Kalau Zack Zukhairi tengok mesti dia meneteskan air mata. T__T"

Orang di sini nak tujukan lagu ni kat orang di sanalah. Orang di sana mesti suka lagu ni kan sebab orang di sana suka tengok drama ni ulang-ulang. Tapi orang di sini tak nanges pun tengok drama ni. Orang di sana kemain lagi menangis bagai. Hahaha..



3 comments:

  1. besarrr gilerrr benda alah kat blakang ppn yg nyanyi tu hahaha....

    untuk aq x de ke Que??

    ReplyDelete