Friday, 23 September 2011

Mood ke laut bila ada yang pandang gua dengan sebelah matanya buta.



Aku ingat entri semalam yang aku ada story pasal kenapa aku jadi segan giler tu aku ingat entri biasa-biasa je. Tapi rupa-rupanya ada jugak orang yang mempertikaikan kesahihan point yang kelima dan tidak percaya benda itu berlaku ke atas diri saya. Hahaha. Memang sangat maharaja LAWAK  lah diorang nih. Tidak ku sangka ada jugak orang yang begitu curious tentang kehidupan saya. Feeling diva jap uolls. -__-"

Saya tak reka-reka cerita pun. Semua cerita tu memang benarlah. Perlu ke nak story dari A sampai Z segala benda dalam blog ni? Nanti entri panjang-panjang korang cemuih plak. Bila dengar ada orang yang bagi respon macam tu inilah time yang membuatkan seseorang blogger yang tak popular macam aku ni down. Macam ada anti-WAMOZUWAHA pulak. -__-" . Maafkan saya. Saya mungkin tidak se-hot yang anda sangka. Tapi saya juga bukannya se-teruk yang korang sangkakan. Owhhh.. Sangat tacing.  T____T" *air mata darah bercucuran*

My mood dah ke Laut China Selatan.  Bye. Berundur dengan hati yang pasrah dan lara. Thanks anynomous. *camne tah eja benda ni, hentam jelah*

p/s yang tidak berkaitan : Bila followers di twitter anda lebih ramai berbanding yang anda follow, anda masih belum hot. Tapi anda akan hot bila anda tweet sepatah, separuh dari followers anda reply tweet anda. -__-"

by: @wanzulqhairi (Klik)

2 comments:

  1. smoga mood tu kmbali kepngkl jalan
    nnt sesat ke laut lain lak
    heee

    ReplyDelete
  2. so true. whatever it is, just stay low and be humble. it doesnt hurt to be one ;-)

    ReplyDelete