Tuesday, 20 September 2011

IMAM MUDA ASYRAF & SISTEM PERINGATAN AMALAN HARIAN

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog dan entri ini. Kali ini ada perkongsian yang istimewa dengan anda semua. Mungkin ada yang dah tahu, mungkin jugak baru tahu. Tapi benda ni tak dipostkan lagi kat beautifulnara mahupun ohbulan tau... Kat blog lain tu tak tahu. 

Tahu tak, Imam Muda Asyraf yang fofular tu ada buat projek SMS peringatan secara harian. Bagi yang ada follow beliau di twitter mesti dah tahu pasal SMS ini. So, bagi yang tak ada, saya nak bagitau anda semua, SMS akan dihantar oleh Imam Muda Asyraf secara harian tau. Lebih kurang dia SMS korang semua lah. Tapi rasanya korang takleh nak reply lah. Boleh kalau nak reply, tapi sure takkan sampai kat IM. hahaha..

Oleh itu, ayuhlah sertai IM Asyraf dalam SMS peringatan harian. Dimana anda berada,setiap minggu IM Asyraf akan SMS anda dengan peringatan-peringatan harian yang boleh dijadikan amalan... Ayuh jadilah muslim yang gemilang. Jomm... *Ambik ayat kat twitter IM Asyraf* Kepada sesiapa yang mahu follow IM Asyraf kat twitter, nah link imammudaasyraf. Ni link twitter aku, wanzulqhairi.

Untuk langganan: Taip ON ASYRAF & Hantar ke 37973
Untuk stop langganan: Taip STOP ASYRAF & Hantar ke 37973
*Sesuai untuk semua rangkaian TELCO 


4 comments:

  1. macam best jugak..
    tp setiap pagi mesti teringatkan panggilan dari emak kat kampung..

    pesanan dia melebihi pesanan seluruh umat.. dengan garangnya.. dengan memujuknya..

    tp idea2 baik mcm ni elok dicuba dahulu kan?

    ReplyDelete
  2. Assalamu'alaikum,
    salam perkenalan dari saya.

    ReplyDelete