Sunday, 18 September 2011

(Gambar) Sekitar di Kapal TITANIC.


Assalamualaikum. Dua tiga hari ni schedule sangat pack dengan jalan-jalan cari makan dan jalan-jalan buat pasal. Hahaha… So, entri ni nak post gambar je. Tapi bukan gambar yang aku pergi jalan-jalan. Aku tertarik nak post gambar pasal kapal mewah yang pernah popular pada suatu ketika dahulu dan sekarang hanya menjadi kenangan sehinggakan sebuah filem cinta berlatar belakangkan kapal ini telah mendapat sambutan yang hangat.

Yelah yelah… korang dah tahu kan. TITANIC laa.. Jom tengok apa yang ada dalam kapal TITANIC yang femes nih...


























5 comments:

  1. tapi akhirnya hancur dek kerana kesombongan si kapten kapal. Tenggelam dalam ais untuk tatapan sejarah ajer la.

    ReplyDelete
  2. best giler klau dpt naik ni.
    hurmm legend...
    hurmm skrg leh naik star cruise je la yg terdekat.hehe

    ReplyDelete