Sunday, 14 August 2011

ENTRI RAYE UNTUK AWAK SEMUA DARI KITE


Assalamualaikum. Anyiasayyoo… *Sorry, demam KDrama melanda aku.*

Semalam dengan gigihnya aku telah menyelongkar Belog Cap Ayam (Klik) dan mencedok segala ilmu di tutorial yang dia ajar untuk buat template blog. Dan sekarang…. Taraaa… Credit jugak untuk SUPERMAKCIK USTAZAH ILHAM LIYANA (Klik) yang suka membebel. Tanpa beliau sudah tentu background blog aku akan belang-belang di sebelah kiri dan belah kanan putih tak ada apa apa.. =_=" Hahahaha…

Disebabkan aku masih lagi menyayangi header lama aku yang ala-ala gurun sahara tu, lepas raya nanti aku nak kembali ke header lama, tapi dengan template yang lagi hebat *walaupun tak berapa pandai pun aceli, saje je ayat nak gempak* T__T . Kata Encik HamiAsraff (Klik), header itu cool. -_-"

Untuk pengetahuan am dan geografi korang, malam ni aku akan naik bus cepat *bas yang buruk, tak suka naik bus ni tapi terpaksa naik* untuk bertolak ke kampung halaman aku di Besut, Terengganu sana. Sememangnya amat merindui untuk merasai ala-ala anak perantau yang pulang berhari raya di desa. Tapi tak ada pun lagu raya dalam henfon. Lagu duk ada dalam CD, CD tu duk simpan dalam kotak, kotak tu pulak duk dalam stor, stor tu pulak terletak dalam #UPMbest. Hahaha… Banyak songeh kan.!

Aku tau, mesti korang semua nak hantar kad rayer kat aku kan. Tapi korang malu-malu nak mintak alamat aku. Tak pe aku paham situasi korang. *bleh blaa la wahai Inchik Que, hahaaha* Untuk tidak menghampakan korang, korang boleh la hantarkan kat raya kat alamat aku nih. Nak hantar duit raya, kuih raya, baju raya pun boleh. Saya terima dengan ikhlas. #Aigooo

WAN MOHD ZULQHAIRI BIN WAN HASAN 
NO. 96 KAMPUNG KUALA KUBANG, 

JABI, 22020, JERTEH, 

TERENGGANU DARUL IMAN.

Dengan ini saya sudahi entri saya dengan serangkap pantun romantik untuk awak semua.

Anak buaya couple dengan burung tempua, 
Selalu bergaya bila nak jumpe, 
Selamat hari Raya untuk awak semua, 
Nanti makan kuih raya jangan lupe kat kite. T__T"

Pak Mat dan Mak Lang membela unta, 
Unta dibela bersama buaya, 
Selamat pulang ke kampung tercinta, 
Bagi yang drive, hati-hati di jalan raya. o__o"


p/s:: Gambar di atas untuk pengubat windu korang kat aku. Kah kah kah..
Nanti aku tak update lama tau sebab kat kampung tak ada broadband
mahupun streamyx dan wifi. unifi dan yes apatah lagi T__T"

11 comments:

  1. mai updet umah aku la wei.. ade wifi. keh3

    ReplyDelete
  2. hahaaa..cool giler lol header tu..buatkan saya satu. hehe. jelesssss...

    owh, bloger ganu eh. jabi tu ade satay yang sedap2 kan. hehe

    ReplyDelete
  3. wah! siap bg alamat. nanti raya nk bawak satu bas lah p beraya kat alamat umah tuu.. HEHE

    MySuaraBlog: Cahaya Matahari Rangsang Hormon

    ReplyDelete
  4. wah, siap bg alamat. haha XD
    template baru eh? header tu cool.
    safe trip home!

    latest : tawaran ikhlas

    ReplyDelete
  5. kampung kuala kubang, belah mana ek?? skak kampung padang luas, jerteh...lallala~~ singgah la raya

    ReplyDelete
  6. haha..jahanam la klu unta dgn buaya disatukan..kah3

    ReplyDelete
  7. siap show off alamat tanpa takut2 tue.. hihi..

    ReplyDelete
  8. ko bg alamat ek? bgus nnti senang aku nk tala meriam kat umh ko.. hahaha

    ReplyDelete