Friday, 17 June 2011

LISA SURIHANI + DIANA DANIELLE


Jam 10.30 pagi :


  1. Pen sudah kehabisan dakwat.
  2. Buku nota sudah kehabisan halaman untuk diconteng.
  3. Air di cawan sudah kontang dihirup minum.
  4. Henpon sudah kehabisan bateri.
  5. Game sudoku sudah mendapat high score yang paling highest dah.
  6. Game monopoly sudah jadi winner, player lain sudah bancrupt *lawan ngan easy-mode*
  7. Jam di dinding sudah mau retak sebab aku duk usha setiap minit.
  8. Kat opis aku ada sorang awek cun punyer. MANIS senyumannya.
  9. AYU bertudung biru, malu-malu sipu gitu ngan aku.
  10. Nama dia?? Lupa plak, segan mahu tanya boss aku.
  11. Umur dia pun aku tak tahu berapa.
  12. Duk mana ntah!!
  13. Hari tu nampak dia naik bas pekerja nak balik umah dia la kot.
  14. Tak berkesempatan pulak nak selidik dan ikut dia sampai ke rumah.
  15. Tadi dia berada bertentangan dengan aku.
  16. Tapi tak bertentangan mata pun o_o" , bertentangan kepala dari jauh.
  17. Eh, tiba tiba dia dah hilang, dia pi wat kerja kot. Aku tak dak kerja. Dah habis buat dah.
  18. Lagi dua minggu aku duk sini, sempat kah berkenalan dengan dia.?
  19. Aku ni hyper pemalu >_<
  20. Muka dia ada ala-ala :-  
LISA SURIHANI


+

DIANA DANIELLE





OHSEMMMMM SANGAT!!!


6 comments:

  1. pehhh.. gojes gileee la kalo ala2 muke mek dua org tuh!

    ReplyDelete
  2. Aiseyh, chantek la kalaw camtu.. barang baek xleh biar lama2.. nanti kena kebas.. cepat dapatkan gadis tu cepat.. chaiyok! chaiyok!

    MySuaraBlog: Super 8 : Awesome!

    ReplyDelete
  3. 2 artis gadis berdarah kacukan yg cantik manis...mesti rmai lelaki yg nak...huhu ^_^

    ReplyDelete
  4. eh, main game monopoly kat fb ek??? nak join...

    rasanya lisa lagi cun dari diana...huhu

    ReplyDelete