Thursday, 23 June 2011

Lee Dong Wook bakal membintangi "Scent Of A Woman"



Siapakah Lee Dong Wook ni?? Fames sangat ke? Soalan yang dilemparkan itu sangat bagus dan bermutu tinggi. "Famous la jugak dia ni dari korang semua. #retiss Korea ni weh" bisik hatiku dengan tersenyum sinis. Pernah tengok drama Korea "My Girl" ? Yang main kat 8TV suatu ketika dahulu. Time tu aku kat matrikulasi tapi aku tak tengok pun. Aku tengok lepas   kengkawan sepraktikum ngan aku tu hari-hari duk cakap pasal My Girl. 

Sekarang tengah main lagi kat ANIMAX. Drama ni jugak merupakan drama Korea yang first aku tengok dan yang telah membuatkan aku ketagihan menontoh drama Korea sampai sekarang. Dulu minat drama Korea je, sekarang dengan K-Pop, Variety Show segala pun aku minat weh.

Untuk pengetahuan peminat Lee Dong Wook, beliau telah discharged dari military service Army dalam beberapa hari lepas. Lepas je keluar terus dapat offer berlakon berlambak-lambak. Tetapi dia telah memilih untuk membintangi Scent Of A Woman sebagai lakonan pertamanya selepas keluar dari Army Service itu.

Drama ini akan ditayangkan dalam bulan Julai. Tak tao la berapa haribulan. Dia siar kat KBS ke tak ek?? Tapi macam kat SBS je. Cepatnya diorang shooting!! Terus boleh tayang. dahsyat-dahsyat.!! 


5 comments:

  1. dlu sy xmnat korea, lps tgok Boys Over Flower, trus jd gile korea :D

    ReplyDelete
  2. alah tetibe nampak macam budak sekola pulak dengan rambut camtu .

    ReplyDelete
  3. rambut dia dalam My Girl lagi smart berbanding yg ni...

    ReplyDelete
  4. Dialah org yang saya 1st minat..Sebab Cite korea pertma yg saya tengok ialah MY GIRl..hehe=p

    ReplyDelete