Sunday, 1 May 2011

Tahniah untuk RITA RUDAINI selamat melahirkan seorang pahlawan.

Tahniah buat Rita Rudaini dramatis nombor satu di Malaysia, kerana telah selamat melahirkan seorang cahaya mata lelaki pada 29 April 2011. Semoga dengan kehadiran insan baru dalam keluarga, Rita dan keluarga akan terus kekal bahagia sehingga ke Syurga. Untuk pengetahuan semua, anak kedua pasangan bahagia ini bernama Airit Rafqa Arjuna bin Aidil Zafuan. 

Congratz to Rita dan Aidil.




Sumber gambar dari twitter Rita Rudaini. @AiritRudaini


7 comments:

  1. perghhh !! anak beranak comey..

    yang latest lagik la comey. hehe ;)

    singgah sini dan follow awak.
    cantik header dye !
    jeles i, tau.. huhuh ~

    jemput singgah dan follow blog saye yang tak seberapa tu ;)

    wish u luck, dear ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah wat mereka..moga berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  3. anak2 tu mungkin akan ikut jejak si bapa kut...

    ReplyDelete
  4. hok aloh..ape name anak tu??awat susah sangat nak menyebutnye keh3....panjang nooooo

    kalau tak malas,boleh singgah,
    10 sebab mat motor bawak laju
    perempuan tipu lelaki dengan mekap??

    ReplyDelete
  5. eh, dah okey ek mreka? comel baby tuh, smoga mnjadi anak solehah.

    ReplyDelete
  6. comey nya baby dia. anak beranak lawa kan

    ReplyDelete