Wednesday, 4 May 2011

Opening OSCAR 2011 terbaik...



Pernah tengok OSCAR?? Aku tak pernah. Tapi bila aku tengok dia nyer openning ni.. fuhh... hebat giler bila dia gabungkan semua movie yang tercalon dalam satu video.. memang idea mantap laa... cer tengok.. Pengacara dia pun best gilakkk... Awesome!!!!!




Pengacara dia memang terbaek..



2 comments:

  1. kaloi pun tak penah layan hehehe

    ReplyDelete
  2. Que, aku baru baca entri ni..sibuk LI maa..hahaha..cuba ko try tengok hugh jackman dalam opening oscar tahun lepas..lagi bes..then try tengok billy crystal punya tahun 90-an dulu punya opening..bes gak lagi2 kalau kita tau dia buat lagu pe..

    kalau ko minat glee, try tengok jimmy fallon buat opening emmy awards..taip je kat youtube sume ni..sure ade punye
    amir math bukan stat

    ReplyDelete