Sunday, 29 May 2011

Bila orang demam bersembang.


Sekarang aku sedang demam.
Demam sampai mengigil satu badan.
2 hari demam boleh susut 3kg bila dah demam cenggini.
Kalau boleh nak demam sampai 1 bulan pasti akan susut 45kg.
Pastu tinggal apa je kalau dah susut sampai macam tu sekali???

Besok akan kembali bekerja dengan girang hendaknya.
Harap  bos tak tanya aku kenapa mata cam vampire yang hensem.
Malam tadi tak tidur satu malam sebab siangnya tidur tak hengat dunia.
Dan aku jugak berharap bos tak nampak aku tertidur & terlena di mejaku.

Hari ini aku makan nasi putih, ayam goreng dan juga kicap kipas udang original.
Abang ipar aku ajak pi makan kenduri apa pasal aku tak mahu ikot?? 
Padan muka dah tak boleh makan sedap-sedap di rumah pengantin.
Eh, bagi saya ayam goreng yang saya goreng itu dah cukup sedap okeh.
Lainlah kalau ayam goreng yang digoreng oleh ayam itu sendiri.

Cuba teka aku tengah dengar lagu apa sekarang nih??
Semua salah... aku aceli dengar lagu Dil Ne Yeh Kaha Hain Dil Se.
Lagu dari filem Dhadkan tau.. 
saje je nak bagitau yang dalam laptop aku aku lagu hendostan.
Laptop hang pa semua hade????
Pastu anak saudara aku mai nak mintak lagu Nobody - Wondergirls..
Kacau aje.. huhh.. Aku gak yang duk gatal bagi budak kecik ni dengar.

tooo dia muka sorang-sorang...



4 comments:

  1. Demam ke can x demam jee bunyinya..siap makan ayam goreng bagai..mana hilang nasi air@ bubur nasi hang

    ReplyDelete
  2. wahh.. siap makan ayam goreng.. haha.. makan bubur jee..

    ReplyDelete
  3. knjungan perdana genk trmakasih infonya. tpi sayang gk da linik download nya buat flm nya ya hehe.. kunjung balik genk ane tunggu,.

    ReplyDelete