Sunday, 29 May 2011

2pm - I'll be back , make my boss crazy !!!

Walaupun demam, tetapi aku tetap jugak membuang masa dengan mendengar lagu 2PM.
Lagu I'll Be Back. Mula-mula dengar tak best, tapi terpengaruh dengan boss aku,
lama-lama aku boleh suka kat lagu ini. Boss aku lagi teruk weh. Dia lagi minat gila.
Aku yang bluetooth kan lagu ni kat dia. Then dia buat ringtone kat henfon dia.
Bila dia nak dengar lagu ni, dia call henfon dia guna telepon ofis. 
Dia tak jawab la sebab dia mau dengar ringtone je wehhh..

Kat sini ada dua versi yang berbeza. Yang video first tu versi asal,
yang kedua tu versi rock live.. Dua-dua best.. !!!




2 comments: