Thursday, 7 April 2011

Lu jangan bikin gua panas!!!!

Assalamualaikum. Hai. Hello.. Vanakam.. Sawadikarp.. and so on. 

Hari ini gua saje je nak memfreekan diri gua. Gua duk bilik je. Setadi untuk paper besok. Oleh itu nak la jugak gua membebel dekat blog gua ni. Tapi sekadar membebel kosong ja. Kemudian bercakap pasal masalah orang lain dengan gua. Tak boleh nak membebel pasal masalah gua sendiri. Nanti femes plak. Gua takut la nanti gua jadi cover majalah Mastulen.

Kadang-kadang gua rasa rugi plak bagitao kat semua kenalan gua yang gua ada blog. Kalau tak bagitao kan senang. Depa tak ada lah nak baca pastu tersentap bila gua mengumpat pasal benda yang gua hangin ngan diorang. Lately banyak je benda-benda yang membuatkan gua ni naik darah sampai nak terpancut kat kepala.  Bikin gua panas je. Nasib baik la gua ni penyabar sket. Kalau tak dah lama gua maki hamun depan muka atas hidung!!. 

Gua sakit hati betul bila orang yang tak reti nak hormat orang lain. Haiyya.. kepala gua dah panas nih. Lu ingat gua ni kuli batak lu ke?? Lu ingat gua tak ada exam ke? Tak ada test?? Tak ada presentation?? Lu nak keje lu je siap. Keje gua ni lu tak fikir plak. Pastu bila nak mintak tolong gua lu rayu-rayu sampat nak tercabut lutut duk pujuk depan gua. 

Yang sorang lagi eksyen gile. Perghh.. Dulu bukan main lagi baik ngan gua suruh buat ni gua tolong, buat tu pun gua tolong sebab ingatkan member. Walaupun tak rapat gua tolong la jugak sebab nampak macam terdesak sangat mintak tolong ngan gua. Sekarang nak reply sms gua pun langsung tak pernah. Gua tahu laa motor gua ni dah hilang. Gua tak heran laa ngan lu . Gua tahu lu pun duk guna barang pinjam jugak kan.. Tak payah la nak berlagak.. Sendiri mau ingat laa... Cakap kencang habuk pun tarak... 

Haiyyooo..marah nampak.. sabaq naa.. Kalau lah blog aku ni tak ada orang kenal dah lama aku tulis nama dia.. haishhh..gerammm!!!!!!!

Weh lu orang dah like blom???




5 comments:

  1. awat prof sir tape hatemaknak?? ehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha.. relaks ar bro.. biasa la... mase senang nak cari member bersepah2... mase ngah susah, batang idong pon susah nk nampak..

    ReplyDelete
  3. sabar bro..
    kasi tenang jiwa & raga tu bro..
    sok kn de paper..
    kalo jiwa mendidih cane nk fokus tuk exam bro..
    hehe..:D

    ReplyDelete
  4. oke kaloi da like

    huhu memg laa derr....lau laa takde kwn yg tawu ade blog ann

    tp kwn kloi kbyakn sume tawu hahah
    tp kan derr....if kaloi tak tulis nme org pun...ttp ado yg sntap ngehehe

    lantak laa peduli kan aje

    sabar naa

    gud luck exam yo ^__^

    ReplyDelete