Monday, 4 April 2011

Kupasan ABP-BH 2010 Oleh WAMOZUWAHA. & Gambar Rita Rudaini

  1. Pengacara memang malatop giler. Suka kat Sharifah Shahira dengan Kak Engku. Zizan pun ok.
  2. Kak Engku ngn Sharifah Shahira memang cantek malam tadi.
  3. Time geng-geng pelakon lelaki yang nak bagi anugerah tu, ntah apa-apa yang diorang merapu. #Kamal Adli.
  4. Tahniah, Dynaz sangat seksi. Awwww..!!!. Aku pun malu nak tunjuk belakang aku.
  5. Fasha Sandha blur giler malam tadi. Awat hang ni??? Terkejut sangat ka?? Ayoyoyo.. Aku mau Tiz yang menang!
  6. Orang ramai duk jerit-jerit time Anuar Zain nyanyi. Aku sangat heran. Biasa je. Sebelum ni pun dia memang nyanyi cam tu jugak kan. Ingatkan terbang sana-sini or tiba-tiba ada kapal dalam citer Hikayat Merong Mahawangsa tu keluar ke..! -_-"
  7. Kesian kat Zizan, dahla pengacara, kena nyanyi lagi, tup-tup menang anugerah. Kaku sebentar.
  8. Si Usop wilcha dengan Johan drag masa panjang sangat nak umum pemenang, tapi serius tak sangka diorang wat macam tu.
  9. Terbaca kat twitter, *Nak nyanyi ke nak berenang??* Diorang cakap kat Yuna. Macam pakai swimming cap.  #Kesian
  10. Aku tak ada perasaan langsung bila Sam menang bintang paling popular. Tak tahu tang mana yang dia popular. Tapi sesape menang aku OK jew. Jangan risau.
  11. Terharu sebab Sam ucap thanks kat Dato' Siti Nurhaliza sebab mengundurkan diri. Tak macam Yuna. *Maybe berdebar sebab first time menang kategori tu kot.*
  12. Persembahan semua cam biasa-biasa jew. Kalau tak ada persembahan pun ok kot sebab nak dengar pengacara je yang cakap banyak-banyak.
  13. Sila la bagi Kak Engku atau Sharifah Shahira yang menang jugak.. Asyik Fafau ja..
  14. Bagus Sam bawak mak dia atas pentas. Zizie Ezzete patut naek jugak laa... Lama tak nampak dia.
  15. Rita Rudaini memang cun giler malam tadi... Luv You Rita. Hehehe..

p/s: Harap-harap tak ada la nanti keluar fesbuk akaun Saya Benci Sam Jadi Bintang Paling Popular 2010.



10 comments:

  1. haha..suka rita rudaini eh? tapi die memang cun pun malam semalam..not bad

    dalam ni pun ada cakap jugak, baca lah kalau sudi : Mendidih Bersama : Artis ABPBH

    ReplyDelete
  2. stuju dgn anda..rita cntek sgt mlm tuh.. :D

    ReplyDelete
  3. suka part wilcha...
    klakar nk mampos...^^

    ReplyDelete
  4. lama giler si Rita nie tak kuar... mmg nmpak cantik seperti dulu jer...

    ReplyDelete
  5. Setuju Sam menang. Memang vote dia pun..

    btw, Rita sangat gojes. siap buat lawak lagi. ^_^

    ReplyDelete
  6. yup..cantik bangat rita..berseri je muke..suke

    ReplyDelete
  7. Sam menang tapi aura bintang paling popular tu seperti tidak wujud..;-P

    ReplyDelete
  8. item no 11 tu rasanya kurang betul...sebab Yuna memang ada say thanks to Datok Siti sebab undur diri..mungkin kamu x dengar betui2 ^_~

    ReplyDelete