Wednesday, 13 April 2011

Kalau dah kreatif, gelung tisu tandas pun boleh jadi benda yang sangat menarik.

Apa yang korang boleh buat dengan tisu tandas yang berlambak-lambak?? OK, gua tahu korang tak guna tisu tandas untuk beristinjak kan. Tapi biasanya kalau kat kampung-kampung, time kenduri kendara, depa semua guna tisu tandas *yang belum digunakan* ni untuk lap tangan. Lepas tu semestinya tisu tu punya roll tu terbiar dan akan dibuang dengan begitu sahaja kan... Tungguuuuu... usah dibuang gelung itu.. Meh kita try buat benda ni. Nanti boleh buat perhiasan kat rumah hang pa semua. Cantek wehhh...






























































Dah habis tengokkan??? Dah tiba masanya untuk korang klik iklan kat bawah ni!!!

ARE YOUR FRIENDS ON CHURPCHURP?





18 comments:

  1. cantiknyaaaaa!! byk nie dekat opis benda tuh..nak buat x reti melukis..hahahahah :D

    Join jom!: Segmen | Kalau aku ada bakat! Aku nak jadi...

    ReplyDelete
  2. halusnya buatan...tak mcm nmpak tampal2 pun...kreatif!

    ReplyDelete
  3. pergh...
    gile kreatif diorg ni..:D

    ReplyDelete
  4. subhanallah...
    cantik-cantik...
    bagus sekali... ^^

    ReplyDelete
  5. pehh jual pon laku . siyes kretip ! ^^

    ReplyDelete
  6. aku suka lah dengan ke-kreativiti yang macam2 ni...menarik...awat tak pernah terfikir dulu nak buat macam ni?

    ReplyDelete
  7. gempak sehh~~camne la drg buat tuh???

    ReplyDelete
  8. wah, mcm 3D lah...

    kreatif....

    bor suke bende2 seni kah?

    ReplyDelete
  9. WALAIOOOOOO!! sangat menarik. takde ke cara2 nak buat dia? serius sgt menarik.. would like to have a gallery yang penuh dengan benda2 mcm ni. really nice. ;]

    ReplyDelete