Sunday, 24 April 2011

Cover Story Girl Nona - Rita Rudaini & Anne Ngasri

Dapatkan NONA edisi Mei 2011

Aku pun tak sabar nak pi beli nih..
Setakat ni dah 6 koleksi Majalah yang ada cover pasal Rita.
Happy, Yippy...:)  Yang parahnya, aku baca part Rita je lah..
Yang lain langsung tak belek. Huhuhu.. Aku memang malas nak baca.
Kalau time boring giler-giler melampau je aku akan baca. Tu pun takkan habis.



p/s:: Sedang menonton Toll Gate Girl lakonan Rita Rudaini dan Amy Mastura.
Suka dengar Rita Rudaini berlakon cakap loghat Utaghra... Hihihi...


3 comments:

  1. rita ni cantik kan? suke tgok die. lain kali kalau dah abis baca part rita, majalah nona tu awk pass kat sy k. haha. :D

    ReplyDelete
  2. rita mmg cantekkkk sangat...x di nafikan! :)

    ReplyDelete