Thursday, 24 March 2011

Zizan Raja Lawak ft. Dina - Selamat Tinggal

Disebabkan lagu ini best, so aku nak tujukan lagu ini kat kawan-kawan yang mengenali aku. T__T.. Terutamanya kat awak... Hihihi... Selamat tinggal kawanku..

Zizan Raja Lawak ft. Dina - Selamat Tinggal 



memori-memori ::



  1. Tidur kat dalam hutan ngn geng-geng MTM kt Mardi.
  2. Overnight yang konon-kononnya nak study tapi last-last main nombor-nombor.
  3. Pergi shopping sakan kat Jalan TAR.
  4. Tengok ada orang lemas dalam tasik, tapi aku tak reti berenang. Mujur ada orang pi selamatkan dia. 
  5. Pergi mandi-manda kat Sungai Tekala jumpa monyet yang curi makanan.
  6. Bersiar-siar kat Zoo Negara sambil bawak bekal yang banyak.
  7. Tengok Hikayat Merong Mahawangsa pukul 12 malam kt Mines ngn bestfriends.
  8. Sesi luah perasaan yang sebenarnya tak terluah pun lagi.
  9. Motor gua hilang -__-"
  10. Jogging sambil bukak kelab gossip tiap-tiap petang.
  11. Pergi Sabah dengan geng-geng MTM.
  12. Pergi Pangkor dengan geng-geng MTM.
  13. Lawatan ke Terengganu.
  14. Birthday party kat My Hotel, Langkawi.
  15. Malam Mutiara Gemilang.
  16. Aku nangis time first year sebab telah mencetuskan kontroversi masa program One Buck Cinema.
  17. Pergi cari penajaan ngan geng-geng sengal di merata-rata tempat.
  18. Dan banyak lagi..


4 comments:

  1. sila rahsiakan pemilik memori number 4..terima kaseh..

    ReplyDelete
  2. Haha, AWAK tu aku kan? btw, aku pernah jugak terfikir macamna aku nanti bila ko dah takde. Mesti bosan, mesti aku dah takde tempat mengadu kat sini. Sedey wei! Sumpah ko adalah kawan terbaik yang pernah aku ade. First time aku nangis depan laki teresak3 giler. T__T. Kau tak pernah nak cerita sal probs ko kan, tp actually aku tau ape masalah ko. Takpe, aku dah hold ketat3 tak bg orang lain tau. :)

    Plis la, jgn lupa aku dan kenangan3 kita, gosip sama3, jog sama3, takde minyak same3, ry sama3. Ingt lagi tak kita posing dlm kete aku ms otw nk g ry tu? heee, bt keje mtm sama3. uhuuu. extend la Que..

    ReplyDelete