Sunday, 27 March 2011

Wow sangat cool bila lukis wajah guna skru..

Kalau sebelum ni aku pernah tengok yang buat gambar guna lego, sekarang guna skru je.
Kreatif sangat gamaknya... Bro, wat la muka aku satu... baru eksklusif sket.. hahah..








p/s: tak ada nak cakap apa-apa.

16 comments:

  1. pergh...semart gile..cuba buat muka aku..mesti jd kontrovesi sbb xda org kenal aku..hehe..

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Salam,
    Lily
    Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

    ReplyDelete
  3. Omg! That is so cool....sangat cantik!

    ReplyDelete
  4. teros nak buat muke aku gune paku tekan

    ReplyDelete
  5. @Nurul Afifah xcukup skru nak buat muka hang.. haha

    ReplyDelete
  6. @wawa_syazwani tu la pasai.. macamana laa boleh wat benda nih..

    ReplyDelete
  7. @Nur Intan Syafinaz kalau yg skru dah scary, yg real tak tao nak habaq..

    ReplyDelete
  8. @darkbatman hahaha... cun ke?? mesti nak suruh dia tu buat muka ko kan..

    ReplyDelete
  9. @SANDRA AZWAN yuppppp... setuju!!!! xsemua org boleh buat..

    ReplyDelete