Saturday, 19 March 2011

Tak habis-habis nak buat lawak bodoh ! Sila ketawa !


Tengok soalan dan jawapan nombor 4. Bukan setakat jawapan yang dia bagi salah, Salin balik pon tak betol lagi. Tapi rasa kesian plak kat dia. hahaha...


Yang ni aku tak tahu samada cikgu tu pening, ataupun typing error *mustahil* ataupun cikgu tu sesaje je nak bagi markah bonus kat student dia. No komen lah macam nih!!!! *stress*


Sangat kejadah gila-gila iklan ni. 
Rasa nak pelempang je orang yang buat promotion yang sangat useless. 
Habiskan dakwat printing jew!


Kantoi sangat budak pompuan yang mensearch benda alah ni. 
Motif sangat suka dekat hanjeng sampai nak pregnent anak anjing. Gila ka apa??? 
Sat lagi dia gigi te*** time nak bagi susu baru taw.. Hikss!


Error #$@FR$@23e! : Something that should  never warn has warned.


Charlie itu mempunyai kecelaruan identiti yang terlampau. WTKejadah!!!! 
Aku tak tengok citer ni, so sampai sekarang aku tak tahu Charlie tu lelaki ke pompuan.? 


Selamat datang ke....... Serangga High School.. *ok, I nak quit dari sekolah ni skrg jgk!!*

"OK, part ni aku yang FAIL. Gambar ni aceli nak cakap sekolah ini membenarkan hubungan adik beradik bukannya sekolah serangga yang aku bagitau tu. Ajaran sesat yang fail.. fr$#$@$!. Thank tu Danial :) *mujuq hang mai jengok belog aku, kalau tak ngan orang-orang lain fail duk percaya. Hang sorang ja yang tak fail. Haha.."


Mak cik oooiii... buat apa tu??? Apa yang mak cik nampak?? Nampak bakal suami pengganti arwah pakcik ke?? Salah lubang mak cik oii...!  Orang nak tengok dia sebok nak tengok jugak. Tapi kasut makcik sangat cool.


Monyet ngan beruk baca pun boleh gelak sampai gigi berterabur!!!


Cik puan, sila hempap laptop anda ke lantai sekarang jugak bagi memudahkan anda untuk memasuk kan disket yang besar gedabak yang entah kurun ke berapa ntah. Gila muka sangat menakotkan.


Aiyakkk salah landing.. Maaf, saya baru pulih dari eksiden minggu lepas. tu yang sayap tak berapa baek.. 


Ini baru dikatakan Mee Sanggul......... Yummy...


Encik, lebih baik encik pergi main congkak je..!


OMG, tutup mata... "Maaf, tadi saya rushing, so tak jumpa spender saya. Saya pakai yang nenek saya nyer"


Nampak tak apa yang aku nampak?? Tiba-tiba je keluaran majalah yang ni sale sangat tinggi.. hak hak hak..

22 comments:

  1. Sumpah lawak gila gambaq2 suma tuu..
    tegelak tebahak bahak tengok gambaq suma tuu..
    HAHAHA


    MySuaraBlog: Jom Kesan Kehamilan Cara Orang Dulu2

    ReplyDelete
  2. pehh semua fail , kihkihkih . tapi tak paham gambar last tu .....

    ReplyDelete
  3. HAHAHA LAWAK HABIS!
    XD

    yang part incest school tu, referring tu sekolah yang membenarkan hubungan pelik adik beradik. hahaha sebab tu fail!

    ReplyDelete
  4. wei...is it tooo easy to write banana instead of yellow curved fruit...
    wutdehel..haha

    ReplyDelete
  5. hahahahaha..bagus..ilang stress tgk entry nih~! hahaha

    ReplyDelete
  6. setiap gambar buat aku tergelak berdekah...
    yg takleh blah pompuan rmbut panjang bajet cun last2 rambut celup mee..hahahha

    ReplyDelete
  7. @ZWAN SABRI

    Ko terbahak, aku ni smpai nak pecah perot.. lagi2 yang spender jatuh tu. haha

    ReplyDelete
  8. @Nadhirah-chan Xpaham??? anda memang suci.. tahniah.. haha.. *sila tengok dekat tulisan di kepala si emak.

    ReplyDelete
  9. @Danial Ikhwan Jaafar A'aaa lah.. aku baru perasan. insect tu baru serangga.. aku pn turut fail.. aiyakk

    ReplyDelete
  10. @nyonya penang depa orng berpuitis.. biaq pi la.. haha

    ReplyDelete
  11. @cEro
    hahaha.. pastu tak pulak dia delete gmbr tu.. kena dajal ngn kengkawan.

    ReplyDelete
  12. tergelak2 aku bace entri ko...nice2
    nak2 yang yellow curved fruit?? aku tak kenal buah tu kalau takde gambar...hahaha

    ReplyDelete
  13. hahaha,sengal betul semua pic2 2.kasi org gelak x henti je!

    ReplyDelete
  14. hahaha..nak gelak jer nih....lawak sungguh pic2 tuh...

    ReplyDelete
  15. gile babeng fail..yg mii tue rugi jer..aduii..muka dah comel

    latest entry di blog khalis : memburu ikan paus guna tangan

    ReplyDelete
  16. @Ezay Hadry hahaha... pening la memikirnya..huhu..

    ReplyDelete
  17. @YaNalawak giler kann... kering mulut2..

    ReplyDelete