Friday, 18 March 2011

(Sewel Giler) Cakap tak serupa bikin !!!

Gambar-gambar di bawah ini adalah akibat dari kecelaruan hidup, identiti dan juga masalah-masalah lain yang tidak boleh dikenal pasti. 
Mau terkeluar halkum tengok gambar-gambar ni.

Ini semestinya papan kenyataan di rumah orang sakit jiwa. 
Dan aku pasti mesti kat sana ada jugak notis ini:
"Orang gila tidak dibenarkan masuk ke kawasan ini"

Aku pun bleh konpius baca benda alah ni.  Mungkin pihak hotel tu nak bagitau,
sesape yang nak merokok, dibenarkan merokok 100% percuma *bukan bebas*
tidak dikenakan charge!!

Mungkin tempat ni VVIP nya adalah Guide Dogs!! hahaha..

Secret yang terbesar di dunia yg org lain tak tahu! Macam pak pandir!

Ko hengat burung tu paham apa yang ko pacakkan tu??
Nah hambek ko, exactly burung yang sama ok.. 100% perfect!
burung tu ckp: "Ada aku kesah??"

"Kurang hajar, berani korang tak nak bagi aku masuk!! 
Siaplah kalau aku nampak sape yang pacak.."

Hantarlah anak-anak anda untuk belajar di sini!!!
Pasti kapal terbang itu akan tiba ke destinasi.

Orang ni tak sekolah ke?? Kalau bagi nombor telefon tak apa la jugak.
Aku rasa assistent tu hanyalah sandiwara semata-mata.!!!

Propaganda yang paling drama!!

Apa guna menutup pintu jika dindingnya tiada??? Ngok ngek!!

OK, I must plan ahea
d

Maybe tape yg dia maksudkan adalah video tape or tapir?.
Ntah lah, aku pon pening!!! sdfweRW#!fr

Jual barang-barang untuk safety. 
Tapi orang yg duk mengecat kat luar tu bertarung nyawa 
dengan equipment yg sangat bahaya dan tak berteknologi!

Mungkin dia tak sempat nak keluar van dan call servis.
"tiba-tiba teringat dia lah yg pegang hp yg dia nak call tu"

Mungkin dia nak cakap no pornography is allowed. Hikss!

tolong translate untuk aku.

Mungkin pokok tu tumbang kerana terkena petir. Haha.. Who knows..!
Ataupun dia tengah buat pengetutan. Tahu tak apekah itu?

He was pass, but he was not care enough.!


That's all. Thank You.

6 comments:

  1. tak abes gelak lagi dr tadi...hakahkahkahkahkahkahkk...hadoii..terbelit usus prot

    ReplyDelete
  2. hahaha ! macam2 daa.... :D

    ReplyDelete
  3. hahaha bengong tol...aku pon jd sewel ini macam keh3

    ReplyDelete
  4. hahaha...lawak arr pic2 tuh...

    ReplyDelete
  5. haha..ngeng..
    wei..aku teringin p audition tu tapi.......huhu..aku rasa cm susah nak dpt ja..

    ReplyDelete