Monday, 28 March 2011

Sangat kreatif Majalah yang ada double page camni..!!! SoTeruja

Korang pernah tak terserempak majalah-majalah yang kreatif macam ni kat Malaysia.
Aku pun tak sure ada ke tak kat M'sia majalah yang ada page cenggini kalau kita bukak.
Tapi kan serius cool bila belek-belek.. Kalau ada gambar-gambar yang korang tak faham,
korang tenung lama-lama.. Ada maksud yang dia nak sampaikan.. 
Banyak yang berkaitan dengan iklan yang dia promotekan.. :)

Aku tak tao dia ngah wat apa.. Betulkan urat kot..

Yang ni korang taw tak dia ngah wat apa??? Hahaha...
Aku rasa dia tengah buat belon ngan chewing gum..

Yang ni serius kretip gila.. mula-mula tak paham gambar ni pasal apa.. Tapi bila dah belek...

baru paham yang kat atas tu adalah bulu kening mata.. Hahah.. cantek kann...

Cepat la bukak...

Kaki. Yang sebelah sana tu bulu kaki ke???

Yang ni betul-betul cool..

Dia wat page tu colorless dan letak pic manusia yang bawak kotak tu je..

Hai, saya adalah sebatang pokok dan mempunyai daun yang lebat...

Sekarang tidak lagi...

Nak belek pun kena penuh ngan style okeh..!


Mujur satu dollar jew.

Tengah tunggu wifi starbuck keluar ke???

Korang mesti dah paham kan... Nala punyer besar gigi..





Budak tu tengah tengok pedia???

Ketiak berbau ke???

Oh tidakkk.. rupa-rupanya tadi makanan depa terkena baju..


Gigih betul dia wat camni...



 Nak bagitau yang pisau ngn parang yang depa jual tajam gila la nih..!!

16 comments:

  1. kat malaysia pun ade tapi sstgh jer . buku cite kanak2 banyak ape kehkehkeh :)

    ReplyDelete
  2. ok.yang first gambar scary.last gambar pon scary...

    ReplyDelete
  3. smartlahhhh...fuyoooo. kreatif gilo la depa..

    ReplyDelete
  4. ish, aku rasa nk lompat2 je tngok gmbar2 nih, teruja habes. hahaha

    ReplyDelete
  5. wow!
    style la dorang ni..
    siap blh 3D lagi.

    ReplyDelete
  6. wah, teruja nak tgk banyak banyak lagi! teheee~

    best2, nk folow. :)

    ReplyDelete
  7. @CintaZulaikha tu laa.. kita pun kreatif jgk.. cma xtnjk je.

    ReplyDelete