Monday, 14 March 2011

Pak Arab Muncul di Hotel Equatorial, Bangi EP 1



Malam tadi ada dinner di Hotel Equatorial untuk Final Year Student. Aku pi. Aku pi ngan kereta. Bukan kereta aku. Kereta Shah, course-mate aku. Aku tumpang ja. Terima Kasih Bro.

Disebabkan aku tak ada kamera T__T" , aku pun tumpang menyelit kat kamera orang je. Bukan setakat tak dak DSLR, compact pun tak boleh nak hidu. Kamera henfon pun cam harem jek. Baek bawak webcam laptop lagi cantek. Tapi takkan nak usung laptop pi hotel semata-mata nak bergambar. Tragis!

Tema Arabian Night. Aku pakai biasa-biasa saja. Selendang tu harga RM29.90 sen saja. Buat koleksi, nanti dah tak payah nak beli lagi. Baju kemeja tu harga RM35.00 untuk 1 helai. Tak larat nak beli segala jubah ngn tarbus segala. Kat rumah ada yang Mak aku beli kt Mekah hari tu. Tak sanggup nak suruh mak aku post semata-mata nak pakai malam tu. Baju yang aku beli ni pun duit depa jugak. -_-".

Tunggu lah next entri aku post gambar aku ngan kawan-kawan lain. Sedang dalam proses mengumpul gambar-gambar yang terselit muka aku. -_-" . Kawan-kawan jangan delete taw..

Tak tahu nak describe entri ni sedih ke hepi? Whateverlahh!!!

Salam Satu Malaysia! *Apasal greeting ni duk kat bawah?* 

to be continued...

15 comments:

  1. salam

    nice laa ni..
    hehe sambungan lagi tu..:)

    ReplyDelete
  2. ngapa setiap pic musti ada gaya macho..lalala~~

    ReplyDelete
  3. mesti susah nak cari baju tema kan...aku tngok budak2 ni especially lelaki ramai yg cam lari tema jek..huhu

    ReplyDelete
  4. cpt la kutip gmbaq..aku nak tngk

    ReplyDelete
  5. pakai skarf tu bukan pak arab...
    tu kamen rider! ha3..
    tpi smart la tue.. sempoi2 je udah.

    ReplyDelete
  6. @apezs shah smbungan dia tak tao bila plak bleh buat.

    ReplyDelete
  7. @Mr feckry tarak duwet mahu beli... lu bagi la gua pinjam.

    ReplyDelete
  8. @man yusoef kalau ada duit semuanya tak susah man. haha

    ReplyDelete
  9. @Qamarul kamen rider pakai skrf ke??? sori aku taktengok kamen rider. ngeh2..

    ReplyDelete
  10. salam bro,
    aku nak mntak tlg ko n mber2 ko yg da stay at equatorial bangi utk evaluate survey form aku ttg "recreational facilities and service" at that hotel....ni project last sem aku...if sudi mbantu..ko give email ko n tlg fowardkan survey form to kat email mber2 ko...nti korang reply survey form tu kat email aku...ASAP blh?

    ReplyDelete