Tuesday, 22 March 2011

Kita memang suka kat awak. Cinta kita kat awak memang betul-betul superpower

#Love Letter 3

Awak, kita ni budak mentah, tak tahu macamana tu cinta. Cinta tu sama tak dengan suka? kita konfius la sekarang ni.

Awak, adakah bila cinta itu kita mesti ingat kat awak 24 jam? Kita rasa, kita tak de lah macam tu. Tak sempatlah kalau 24 jam. Sebab kita sangat busy dengan assignment, final year project dan jugak blog. Haha. Tapi kalau 24 minit teringatkan awak pun dah cukupkan.!

Awak, adakah itu cinta, bila kita selalu rindu kat awak.? Tapi rindu tu macamana plak? Tak sama ke dengan teringat 24 jam? Kita sekarang ni dah dua kali pening awak... -__-"

Tapi kita rasa kita ni sangat-sangat suka kat awak. Suka bila awak senyum, awak marah. Suka bila awak gelak. Suka tengok mata awak. Suka dengar suara awak yang best-best tu. Kadang-kadang suara awak macam Dato' CT, kadang-kadang suara awak macam Salma Mentor, Ziana Zain, M.Nasir dan ramai lagi. Suka tengok reaksi awak. Suka tengok awak yang sangat cantik itu. Awak tahu tak, awak ni sangat-sangat cantik dan cun tau.

Awak, kita kan sebenarnya suka kat awak tapi kita segan nak cakap, takut awak tak suka kat kita plak nanti kita nak buat macamana. Yelah, kita ni bukannya banyak cam orang lain. Tapi nanti kita janji, kita nak kumpul duit banyak-banyak then kita nak sunting awak. Kita janji tau. Awak pun kenalah janji jugak tunggu kita bawak awak balik rumah kita.

Awak, kalau awak jadi milik kita nanti, kita taknak lepaskan awak pun. Kita nak simpan awak dalam poket je, itu pun kalau muatlah. Kalau awak tak muat kita kena besarkan poket seluar kitalah nampaknya. Awak mesti hepi sangat-sangat bila duduk ngan kita *confident*. Kita romantik tau wak. *kenapa kita rasa nak muntah ek bila tulis yang ni* Nanti kita memang takmau lepaskan awak taw.. Awak kena duk ngan kita je...

Awak, kita suka sangat tengok gambar awak yang ni. Kita simpan gambar ni taw sebab kita memang suka giler kaw-kaw kat awak. Memang cinta kita kat awak memang superpower punya cinta taw..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



memperkenalkan iPhone 5.



20 comments:

  1. wakkk kita tertipuu wak..haha btw..iphone5 da nk masuk pasaran malaysia ke??

    ReplyDelete
  2. saye pon minat gak kat awek awak ni....

    ReplyDelete
  3. haih, ingatkan apa tadi. tunggu apa lagi? cepat tackle dia haha

    ReplyDelete
  4. mmg trbaik lah..to serius ade iphoe5..cenggitu ghupeny..mcm beso giler je..hoho

    ReplyDelete
  5. kalo sama2 nak terpikat boleh? haha

    ReplyDelete
  6. sy pon suka kat awek awk nih...boley tak buat member sebantal...kihkih

    ReplyDelete
  7. suka dia bukan main lg hehe, beli la cpt

    ReplyDelete
  8. awak,,kite tertipu =.=''
    hahhaha

    ReplyDelete
  9. saya pun nak sunting dia gak...nak bawa dia ke mana2 je...^^

    ReplyDelete
  10. dalam sepinggan nasi, ade 300 lauk..camtu la menatang ni

    ReplyDelete
  11. @gaung A'aaa.. dah nak masuk kot. jhahaa

    ReplyDelete
  12. @aq islam mane leh minat kat die gak.. xmau bagi..

    ReplyDelete
  13. @Aiman Ariffin alaa... skrg xleh tackle lagi.. xdak duit.. haha.. usha2 je..

    ReplyDelete
  14. @Nur Intan Syafinaz tu la pasal.. nanti kena besarkan poket..

    ReplyDelete
  15. @kembatolo™ xleh.. ko terpikat la ngn iP4.. aku nak iP5. haha

    ReplyDelete
  16. @Halusinasi hahaha.. nanti kita wat geng iP5.. hehhe

    ReplyDelete
  17. @Mr feckry tu tak termasuk ngn ulam-ulam, desert dan lain2.. haha

    ReplyDelete