Tuesday, 8 March 2011

I think you shouldn't read this.

MySpace
Assalamuaaikum. Yeah.. Entri ni just untuk aku. Special for me. Huhu.. 10:32 a.m, currently at Library UPM, waiting for my friends. Sedang dengar lagu Korean. Tak tahu tajuk apa, but seems like a jiwang song. Hahaha. 

#Love letter 1

Dear Wan Mohd Zulqhairi : my friend, my soul, my bro, my love, myself, me & I,

Ko tengah tension kan. Haha.. Aku boleh nampak. Aku boleh rasa ko sangat-sangat tension. Aku tak tahu apa puncanya. Yang aku tahu ko sedang berusaha mengatasinya. Ko cuba sedaya upaya ko. Tak apa, aku ada kat sini bersama kau. Aku tak akan pernah tinggalkan kau. But please, kalau ko nak nangis, ko nangis je depan aku. Jangan kau selindung lagi dengan senyuman ko tu. Walau tak ada sesiapa pun kat sisi ko, ko jangan risau sebab aku ada kat dalam jiwa ko. Aku tak akan berada di sisi ko untuk memahami segalanya. Tapi aku sendiri berada di dalam diri ko supaya aku dapat rasa apa yang ko tengah rasa.

Aku tahu ko tengah missing sesuatu yang kau pernah ada sebelum ni. But now, its gone. Tapi aku aku dia bukan pergi untuk selama-lamanya. Mungkin dia sedang berselindung dan sedang menanti untuk ko memanggil dia kembali. Kau boleh cari balik. Itu adalah jihad ko. Dia selalu tunggu untuk ko pergi kat dia. Aku pun bersyukur kalau ko pilih jalan itu. Sesungguhnya itu adalah jalan yang terbaik untuk kau. Tapi ko tak boleh rasa masuk sini jalan yang salah untuk ko. Aku tahu ko rasa diri ko sekarang ni "nothing" dan tak valueable. Please don't say thats word again. I'am still need you. And please remember, Allah's plan is the best plan. And He know that you can get through in it. Yes, you can.!

Lastly, I want you to know that I love you sooooooooooooooooooooooooooooooo much. I do care for you for entire of my life. 


MySpace
From the bottom of my life,
Que.


p/s: I have to go to Arabic class.. Before I go, I just wanna say, thank you!! Bye. To be continued.... 10:48 a.m.


3 comments:

  1. ni surat tuk aku ke? wow...romatiknya!

    ReplyDelete
  2. uit?
    klu ade probs..
    feel free utk bgtau aku..
    hoho.
    aku ready mendengarnye..
    cewwah ;p

    ReplyDelete
  3. surat untk diri sendiri ke?
    la tahzan..

    ReplyDelete