Saturday, 19 March 2011

#Hot Artis Wanita dibenarkan pakai baju nampak buah dadu, artis lelaki kena pakai baju ada lengan.

fuyooo..gebu di situ.. *sekadar gambar perhiasan* hoho..

vs


Kehairanan aku memang tahap kritikal.


Seorang lelaki yang auratnya dari pusat hingga ke lutut inilah:
 yang diorang sebok nak persoalkan tentang kurang adab.
yang diorang sebok nak banned selama beberapa bulan.


kenapa bukan artis wanita Melayu ISLAM yang berbikini tu dibannedkan?
kenapa bukan yang berlambak pakai baju tak ade lengan tu dipersoalkan tentang adab.
harus ke yang pakai baju nampak t*t*k a.k.a buah dadu itu wujud dalam industri seni tanah air kita?.


Ni belom lagi gua citer yang kena tangkap khalwat, 3gp punyer projek,
gambar bogel, separuh bogel, cumbu-cumbu, minum arak segala..


kalau diorang cakap diorang tu manusia biasa, 
habis tu artis lain yg tak buat tu luar biasakah?
Biasa tak biasa itu bukan jawapannya.. Kawal nafsu tu!!!


*tak salah kalau kita jadi sopan start dari remaja,
bukannya nak tunggu uban memutih baru nak tutup
segala yang dah lanjut usia dan expired tu..
Tak habis-habis dgn jawapan belum sampai seru.
korang pun tak tahu korang mati bila..!


*kat tajuk tu saje je i tulis buah dadu. Bukan typo tau.. haha.

30 comments:

  1. itulah malaysia O.o
    bnyak salah jadi betul n betul jadi salah!

    ReplyDelete
  2. Rse cam ok je sam pakai camtu..co0l kot..tp yg nmpak b**ps tu mmg x co0l..

    ReplyDelete
  3. eee tolonglah..perempuan ni lah yg aritu kat paper metro dia ckp dia x seksi.(padahal masa tu pakai baju brkemban)..

    ReplyDelete
  4. aku tak nampak.. taktau2.. ha3

    ReplyDelete
  5. sam disalahkan... ARTIS yang ats tu :) ?????????
    di agungkan lah? MENYAMPAH BETUL..
    SAM cool kamu :)) ramai peminat kamu ... HAHA

    ReplyDelete
  6. weh gila babun pempuan nih. dh la nmpk dadu. siap nampak plastic cover kt tepi tuh. *ke aku yg slh tgk?* hahahahaha.

    ReplyDelete
  7. makkk oii..gegegegrrr..ni jenis org letk maruah kat lutut..

    ReplyDelete
  8. sape ea artis pompuan tu? meletup mak hayam,,,,sangat padat hahaha

    yang halal jadi haram, yang haram adi halal,

    ReplyDelete
  9. omg! siapakah artis wanita itu! hahahaa

    ReplyDelete
  10. SANGAT SETUJU!!

    WARTAWAN MALAYSIA NI BODOH SEMUANYA

    ReplyDelete
  11. @♥ra_gegirl.♥ melodi tu saje je.. pengacara tu kurang adab.

    ReplyDelete
  12. @yanasensei hang tak salah. memang betul yg hg nmpak tu. tpi bka plastik. tu adalah silikon. *setelah membuat ujikaji* haha

    ReplyDelete
  13. @Anuar Al-Ameen padat ke??? ntah2 lembik2 je nuar.. hahahaah

    ReplyDelete
  14. @SyedGraphiX aku pun xkenai.. sape ntah. blakon dlm citer kamelia katrina tuh.

    ReplyDelete