Wednesday, 23 March 2011

Gambar lawak lagi sengal yang sangat melampau.

GAMBAR YANG LAGI BOLEH MEMECAHKAN GUSI DAN GIGI.

Satu usaha yang murni. Nasib dia sama macam aku. Tapi aku tak ada lah nak doakan pencuri tu kena langgar truck. Tak baik taw... Tak leh blah tu siap ada scale lagi tu..

Patutlah hilang, sape suruh ko ni sangatlah cerdik tak pi silang kat beskal ni nape???

Yang ni aku rasa cam nak bagi penampor free je.. Pecah perot aku gelak. Memang terbaik laa jawapan yang dia bagi..

Hebatnya universiti ni ada award camni..Banyak pulak tu ..

Gojes tak tangan i??? U mana ada macam ni..

-__-" fenin!!!

Gambar ini merujuk kepada perempuan. hahahah.. Motif berak macam tu.
Yang tak tahannya awat la nak berak atas lantai..


Percubaan untuk membunuh diri.. Sign hampehh..

Mesti makanan dia slalu kena berak burung nih..

habis tu aku nak masukkan apa?? Pasir??

Of course laa sangat berhargaaa.... Pewaris tuu...


10 comments: