Thursday, 24 March 2011

conteng-conteng blog sangat best.

Mula-mula aku nak cakap sesangat, aku suka gila baca belog ini:
aku baru ja jumpa blog ni dalam minggu ni then terus syok gila baca.

komik, cerita, lawak dan keslumberan dia sangat cool.
Berapa ramai orang yang tak kenal kita boleh terima cerita tentang kita??
aku sendiri pun kadang-kadang tak suka orang tulis cerita pasal diri dia.
tapi dah belog dia nak buat camne, aku tak leh halang. Kalau suka baca.
Kalau tak suka tak payah la nak baca. Boleh buat pilihan sendiri.

Kenapa aku rasa blog dia best??
Sebab blog dia sangat simple, dan entri semua fresh dan sempoi.
Gambar kartun dan kerekter dia tu sangat la lawak giler-giler..
Watak kucing the cat dengan fesbuk dia tu serius nak tergelak.
Cerita-cerita yang masa lampau tu mengimbaukan aku masa kecik dulu.
Dan dia sangat kreatif giler, sebab dia hanya conteng-conteng.

Dia pun dah buat buku weh, tapi aku tak beli pun. Hahaha..
Aku tengok mula-mula harga dia RM5. Aku cakap "murahnya!!"
Tapi rupa-rupanya tu adalah harga untuk post buku. -__-" !!
Harga buku dia RM25 jew.. Kalau nak tempah boleh pegi blog dia.


10 comments:

  1. nguaahhh....

    aku pon suke jengah blog die nih!!..

    paling aku ingat tang die gunting rambut mase kekecik dulu tuh..

    hahahahahahahaha!! =p

    ReplyDelete
  2. hohohoh
    kalau 5 inggit
    sekarang gak g beli
    heheh

    oke kaloi g renang t
    i like komik !!

    ReplyDelete
  3. suka!!! memang asyik baca entri yg lepas2 je...huhu, teringat zaman kecik2 dulu...comey sgt^^

    ReplyDelete
  4. @Along Usop yang ngan pakcik india tu ek?? hahaah..

    ReplyDelete
  5. @nurkaloi haahah..buku lukisan pun lagi mahal okeh..

    ReplyDelete
  6. @Mr feckry pergi jgn x pergi.. nnti bleh ketawa kuat2..

    ReplyDelete
  7. @Halusinasi rsa cam nak wat komik gak tapi xpandai lukis,.

    ReplyDelete