Saturday, 5 February 2011

Video IniAnwarHadi best dan fresh!!!

Hye guys! Dah tengok blom video-video dari budak nih??? Serius best. Try la tengok. Konfem layan dan tak boring. Tajuk yang dia duk crita pun bukan benda yang kita duk dengar selalu. Yang dia duk promote pasal youtube tu, aceli aku dah lama ada akaun youtube, cuma tak aktif je. Tak tao nak upload video apa. Huhuhu..

Kalau korang nak pergi kat akaun Youtube dia pi kat link nih:: IniAnwarHadi

SELAMAT MENONTON!








Ni page dia kat facebook: IniAnwarHadi

2 comments:

  1. haah. semalam aku baru tengok video2 dia nih. mmg mantap ah. ketawe gak la. hohoo

    ReplyDelete