Tuesday, 8 February 2011

Taufan ribut puting beliung!!!!

Korang.... Kamu semua..... Engkau... Demo.... Puok mung..... Tak sempat nak hapdet.. Sempat copy paste je article kat internet... Tengah duk kalut... Cuti lama sangat sampai semua benda dah tak hengat.... Sat lagi kul tiga kena pi hantar first draft final year project kat supervisor aku yang baek itu... Hari ni nak hantar, malam tadi baru kalut nak buat.. Pastu internet plak buat hal time nak cari journal.. Dah dapat journal... tak leh nak save plak... Ape hal weiii.... Lepas kelas pagi tadi lupa pegi library konon-konon nak siapkan projek.. Tup-tup member telefon ada kelas bahasa Arab... Hommaigodd... Lupa nak pi... 30 minit lambat okeh. Pastu duk melilau-lilau cari kelas... Muntah darah aku tadi... Mujur kawan baek aku BKW66** berape ntah *no plat motor sendiri pun dah lupa* ada. Kalau tak kalori dlm badan aku ni konfem habis semua terbakar..

Besok aku ada test!!!! Uwaaaa!! Malam ni study okeh.. Haruss!!!! Lepas meeting al-Jami'. Oleh itu, jgn cari saya kat fesbuk or twitter okeh. I tak online.. Nak deactive bleh tak??? Huhu... Poyooooo!!!! Bajet nyewwwwwwwww... eh bukan nyewwwwww... Nyah laaa... Opsss nyah ke!!!! Nya laa... Hahaahha... daaaaaaaaaaaaa!!!


2 comments:

  1. stadi rajin rajin, jgn dok ingat blog jer hehehe... GOOD LUCK!

    ReplyDelete
  2. Mama Kembar 3:: Ya, baeklah mama... Bukan ape..tak tengok geng kembar 3 tu tak leh duduk.. kena tgk gak... huhu..

    ReplyDelete