Sunday, 6 February 2011

PINK PINK PINK... Bila lelaki cakap pasal pink!!!

Kenapa PINK?? Kenapa bukan hijau atau biru dan kaler lain??? Kenapa pink warna untuk perempuan je?? Yeah, betol, semua orang boleh guna warna ni, but ia tetap simbolik kepada perempuan. So, apa warna simbolik untuk lelaki?? Tak ade kan. Bila dalam ramai-ramai orang yang pakai baju, tiba-tiba ada mamat ni pakai baju PINK, "i mean the PINKIEST PINK!!" tentu korang tengok then dalam hati, wow!! PINKY.. Hahaha.. Begitu jugak bila benda lain yang warna pink. Kalau boleh budak-budak laki semuanya nak elakkan dari melekat kat warna pink.. Why, why, sungguh dasyatnya penangan psikologi kan.. Hahaha.. Bayangkan if korang semua terjebak dalam situasi ini !!!..

BAS PINK
Ini bukan bas wanita. nak wat cam ner, kaler ni jer yang ada time tu. So, kalau korang terjumpa ngan bus ni, pastu tup-tup semua gurl yang ada lam bus ni, korang mau naek tak???

PINK CONTACT LENS
Korang ni rabun, power tinggi plak tu. Spek spare tak de. Tup-tup nak gi beli semua kedai ada contact lens warna pink je.. Sanggup ke korang beli dan pakai??? Atau lagi sanggup jalan-jalan then terlanggar pokok??

PINK TRACKSUIT
Tiba-tiba cikgu PJ korang wat baju PJ warna pink sebab dia memang minat giler tahap tertinggi kat warna pink. Sanggup ke kamu pakai.??! Bukan secalit je pink taw... semua ok!!! -__-" kalau spender je tak pe laa.

PINK BRACES
Dah siap pakai, tup-tup bila sengih tengok braces warna PINK. Kalau 10 tahun pakai braces tu, 10 tahun laa jawabnya tak mau cakap ngan orang. Makan pun dalam almari takot orang nmpak pakai braces pink!!!
Ni bukan stakat bluetooth, pinktooth daaaa... Hahahaha..

PINK TUXEDO
Kalau dapat free aku ambik. Hahaha.. Tapi tak tao bila mao pakai. Pakai wat tido leh??? Hahaah.

PINK SCOOTER
I taw sape...!!! Skali ngan helmet skali.. Pernah tak lelaki pinjam motor u??

*OK je kalau nak bergaya dengan PINK. Tak salah pon laa.. HUHU.. But for boys, not to heavy okeh!!! Janganlaa segala mala pink!!! Tak kuasa aku weh!! Hahaah

11 comments:

  1. hahahahaha..adeh, trkena la plak..bkn sngaja bli helmet pink skali..tp ade org suh...hahahahaha~~:p

    ReplyDelete
  2. eh..xsalah kot..tp jgn la mlampau semua kan....my big bro like pink...even bju raya pink..request nk bli bju pun klu bole "ade kaler pink lg bagus ye"..tp bkn jenis aww punn..

    ReplyDelete
  3. cute ape warna pink hikhikhikhik kita suka tgk org pakai bj pink tp kita nak pakai bj pink ssh sikit la!! :P

    Meh singgah: Kenangan Di Teknik Jasin!!

    ReplyDelete
  4. cam geligeli jeeee...

    meh jenguk
    http://miemen3.blogspot.com/2011/02/bapa-mertua-mengasuh-anak-menantu.html

    ReplyDelete
  5. aiNina:: sweet la tu.. gurly sgt...

    ReplyDelete
  6. eimafahyma:: jarang laki minta pink!!

    ReplyDelete
  7. fadhdeela:: nape plak susah pakai?? xpaham!!!

    ReplyDelete
  8. i ska pink uuu..
    lau bli mest cri yg pink dlu...
    tp xda la gler tahap cipan...
    but pink is my choice..uwaaaaa

    ReplyDelete
  9. waaaa..nice bro..tapi sekarang org laki2 yg pakai warna pink dah dianggap sbg metrosexualll..tapi tgok muka dan penampilan juga la..kalau muka warna hitam,pakai baju pink kompem la tak sesuai..hehe..

    blog bro sunggh santai..mcm blog abg ben..nice bro..

    visit my blog..n follow la kalau rasa blog alief best dan menarik..tapi,kalau tak best,,jgn paksa diri nak follow taw..kalau rasa blog alief best je follow.thanx bro.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. i like pink very well..

    anyway bro pollow ur blog ya..

    ReplyDelete