Sunday, 20 February 2011

Page "Kami Benci Blogger" telah ditubuhkan.. GILA!!!

Ni yang aku nak marah ni. Diorang ni tak ada kerja lain daripada nak menyakitkan hati aku dan juga blogger-blogger lain.. Serius aku tak faham macamana diorang boleh ada masa free untuk handle dan buat kerja-kerja yang sangat tak sihat ni. Diorang tu dah cukup bagus ke nak benci-benci orang lain???

* Korang tahu tak diorang wat page "...Kami Benci 'BLOGGER'..." *

Apa kes ni??? Perlu ke nak tubuhkan persatuan bagai?? Kenapa?? Korang clash ngn awek/pakwe korang sebab diaorang tu blogger ke?? SO, lepas tu korang frust sangat-sangat then ambik keputusan nak benci semua blogger?? Cehhh.. GILA!!! LOOSER!!! 


Yang ni satu lagi. "Kami Benci Blogger Perasan Femes Tapi Poyo". So what??! Perlu ke berperasaan lebih-lebih terhadap blogger? Nak dilayan macam anak raja ke? Kami menulis, anda baca, anda ambik la tauladan atau sempadan dari penulisan kami. Kami tak mengharapkan apa-apa layanan istimewa dari anda. Kami hanya dapat membalas jasa anda hanya dengan mengeluarkan post-post baru dan entri-entri yang berguna untuk anda. Kalau baik, anda ambik. Kalau tak baik anda boleh buang dan tegur kami. Tapi jangan la sampai nak benci membenci. Kami manusia biasa. Macam yang Khairul cakap; Aku Manusia Biasa. Nak gi ke blog beliau, klik sini http://kaif-amb.blogspot.com/ *sempat lagi tuh*

Mesti korang semua tension kan. So oleh itu aku sarankan korang klik link-link kat bawah ni. Pilih je yang mana. Semua best..

6 comments:

  1. tak sangka ada jugak benda gitu ek.. macam-macam kerenah je..

    ReplyDelete
  2. kelako la dorang ni..mungkinkah mereka jeles???hahaha

    ReplyDelete
  3. Uh mereka tuh tentu xda keje
    Nak buat keje
    Nak tgk feedback manusia alam neyh macamana
    Hihihi sian nyaa !!! supp0rt laaa 0rg cetak akal neyh supaya berakal lagi hehhe
    =P

    ReplyDelete
  4. ni yang rasa nak buat rusuhan ni . hesh tak boleh jadi .

    ReplyDelete