Wednesday, 16 February 2011

Orang kampung semua.. Heliza ada lagu baru.. Jom dengaq!!!!!!!!!


Kenal tak gambar sape kat atas tu??? Apa?? Tak kenal?? OK! Pi beli tiket flight dan dipersilakan balik Mongolia sekarang jugak!! Orang Mongolia pun kenal Cik Heliza nih taw. Hai Cik Heliza.. Maaf malam tadi tak dapat nak post entry ni untuk anda. Di atas sebab-sebab yang saya dah inform kat Ija malam tdi kat twitter. Ceitt, jangan jeles taw.! Selain Rita Rudaini, Heliza Helmi merupakan artis kedua yang bakal menghiasi blog ini.  BB dah ok kan?? Nanti kalau mau mulakan peperangan kat twitter, habaq kat saya na..!! Macam biasa la ni twitter id saya. @wanzulqhairi :) 


Jap aku nak ketawa jap... *HAHAHAHAHAHAHAHAHA* Apa pasal ketawa bagai langsuir ni?? Actually aku baru je lepas tengok video Cik Ija ni merempit!! Korang dah tengok belom?? Video ni dah lama dah aku tengok, cuma tadi tengok sekali lagi.. Mau tengok jugak ke?? Tak mau la bagi korang tengok. Nanti tak best la ramai yang tengok. Biar aku ngn orang-orang yang tertentu je tengok ek.. hahahha.. *Hello, ko hengat diorang tak leh nak google??* *Ok baiklah, sebelum korang unfollow aku, nah link video tuh* http://giegurl.blogspot.com/2011/01/video-merempit-aku-dan-ija-p.html . Korang try la baca kisah-kisah Ija study kt UMS dulu. best woooo!!! Lawak tu memang tak leh nak cakap ar. Kembong perut bila baca. Ada kesah anjing la, kisah, roti la, kisah terkunci bilik la, kisah mamat bangla laa *ade ke kisah ni?? hentam je* Dan macam-macam lagi..


Korang mesti dah tau kan Ija dah keluar dengan dua buah lagu. Cuma aku ngn lagu Kau Selamanya. Sebelum ni lagu Selalu Ada yang duet ngn Aiman tu. Video cuba-cuba versi Heliza ni ada untuk lagu Kau Selamanya je. Nanti keluar la tu video klip yang betol-betol nyer. Mana lah tau ntah-ntah aku yang berlakon lam video klip tu. *Bajet woo mamat nih..* Jadi pelakon tempelan pun bisa ya.. Hahaha!! Dia cipta sendiri tau lagu ni. 

Heliza Helmi - Kau Selamanya




Ni blog Ija dan jugak blog bestfrend dia.
http://helizahelmi.blogspot.com/
http://giegurl.blogspot.com/

OK, aku nak promote jap bagi pihak Heliza Helmi Production (HHP) *ecece*


Sebelum korang tutup blog aku nih, bagi yang tak tengok lagi video Ija nyanyi ni, boleh laa tengok ye!


p/s:: Tgah bertwitter ke??? Henfon kt tangan tu tak lepas taw!! haahah.. *entah-entah compact pwdr, aishh tak mungkin kott*

2 comments:

  1. hehe...lagu Kau Selamanya tetap di hati. Suka sangat dgn lagu ni... Simple dan bermakna...

    ReplyDelete
  2. salam bro..sabtu ne ade majlis pelancaran utk heliza ne..jom!

    ReplyDelete