Saturday, 19 February 2011

JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH




Blog Izamir Ridzwan ni blog yang buat GA yang dapat pendrive dulu kan. Aku join GA ni tapi tak ada rezeki pulak. So, sekarang mau join bloglist. Ini adalah penyertaan bloglist yang pertama aku join. Sebelum ni tak pernah join pun mana-mana blog list. Aku harap penyertaan ini masih lagi diterima. Tapi kalau dah terlambat, InsyaAllah aku akan join lain kali plak. Manalah tahu nanti IR buat segmen bloglist yang baru plak kan..

4 comments:

  1. singgah dari blog IR...
    salam kenal.. ^^,

    baru sempat nak gi jejalan jumpa kenalan baru.. hehe.. ^^,

    ReplyDelete