Tuesday, 1 February 2011

Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

Tak balik - balik kampung lagi ke En. Wan Mohd Zulqhairi???
 Ni dah pkol 2.04 pagi dah ni!! Nape tak tidor lagi???
Besok kamu naek bas balik kampung kul 10 pagi kan??
Kenapa sangat gigih mengadap laptop macam nak orang yg super jakun ja??

Ya, saya lom balik lagi!
Ya saya tak tidor lagi, tapi ngantuk dah..!
Ya besok saya naek bus balik kampung..!
Ya saya sedang gigih melukis gambar-gambar ni sebab nak
sedut kasi abes hadiah giveaway Eqbalzack!!
Ya saya nak menang vakum tu..!


Klik banner untuk ke blog contest






Hadiah berupa::

Saya tag:

* Lagipun aku ada The Vaccum Boy (klik) kat rumah!!!! 

16 comments:

  1. salam,wah! n3 yang power,mesti menang ni,

    good luck!!

    ReplyDelete
  2. haha.. terbaek wok! gud luck ea..

    ReplyDelete
  3. Along Usop :: hahaha.. tapi tak tao lepas tak skema pemilik contest.

    ReplyDelete
  4. cikanna:: insya Allah. harap-harap menang!

    ReplyDelete
  5. harap2 takde skema jawapan lah.. hehehe..

    along pon baru join tadi.. =p

    ReplyDelete
  6. SALAM..
    esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

    ReplyDelete
  7. tahniah bro..salah seorang pemenang..

    Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

    ReplyDelete